Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Cadeau voor 18e verjaardag

18 jaar is een belangrijke mijlpaal in het leven! Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor de 18e-jarige man of vrouw? En wil je hem of haar een origineel cadeau geven dat hij of zij niet snel zal vergeten? Dan ben je bij Bongo aan het juiste adres. Bekijk onze cadeau-ideeën voor mannen en vrouwen en vind een origineel cadeau voor een 18e verjaardag.

Een origineel cadeau voor de 18-jarige

Wat geef je iemand die eindelijk 18 jaar is? Een leuk verjaardagscadeau is een fantastische dag en prachtige herinneringen. Van overnachtingen tot actie en avontuur: bij Bongo vind je cadeaus die bij de interesses van een 18-jarige jongen of meid past.

Is de 18-jarige een echte ontdekker en maakt hij of zij graag uitstapjes in nieuwe steden? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van een citytrip in eigen land of over de grens? Als hij of zij een actief type is, dan zal een cadeaubon voor een sportieve activiteit zeker in de smaak vallen. Bij Bongo is er iets voor iedereen.

Onze verjaardagscadeaus voor de man of vrouw van 18 jaar

Wordt je broer, neef, zoon of vriend binnenkort 18 jaar? Maak zijn 18e verjaardag extra speciaal door hem een cadeau te geven dat hij nooit zal vergeten: een belevenis. Is de jarige een echte waaghals? Dan zullen onze avontuurlijke en stoere activiteiten, zoals een rit over een racecircuit in een sportwagen of een ballonvlucht over het Nederlandse landschap, zeker in de smaak vallen. Zoek je een leuk verjaardagscadeau voor je vriend die 18 jaar wordt? Trakteer hem dan op een diner in een sfeervol restaurant bij jou in de buurt.

Wil je jouw 18-jarige dochter, zus, nichtje of vriendin verrassen met een onvergetelijk verjaardagscadeau? Geef haar dan een cadeaubon voor een dagje uit of weekendje weg. Trakteer bijvoorbeeld je dochter op een beautydag. Laat haar helemaal in de watten leggen met een schoonheidsbehandeling of relaxarrangement. Of geef je vriendin voor haar 18e verjaardag een romantisch weekendje weg cadeau. Zeker weten dat ze later mooie herinneringen aan dit uitstapje zal hebben.

Wat je hem of haar ook geeft, de jarige zal een belevenis niet snel vergeten. Bekijk ons aanbod aan verjaardagscadeaus voor hem of haar en kies uit onze cadeautips voor jongeren.

Geef de jarige voor zijn of haar 18e verjaardag een belevenis cadeau

18 jaar en de wereld ligt aan je voeten. Als 18-jarige wil je graag de wereld intrekken en nieuwe ervaringen opdoen. Een belevenis van Bongo is hiervoor het perfecte cadeau. Geef de jongen of meid die 18 jaar wordt een helikoptervlucht voor zijn of haar verjaardag. Of wat dacht je van een tandemsprong? Onvergetelijke herinneringen gegarandeerd. Natuurlijk hebben we ook verjaardagscadeaus voor iemand die 25, 30, 40, 50, 60 of ouder wordt!

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters