Je winkelmandje is leeg

KERSTCADEAU

Bongo kerstcadeau: cadeautips voor het ideale kerstgeschenk

Kerst is hét moment om samen te zijn en van elkaars gezelschap te genieten. Met een Bongo geef je dan ook een origineel kerstcadeau: een uniek moment om samen van te genieten. Het is leuk, maar soms ook lastig om voor vrienden en familie kerstcadeautjes uit te zoeken, te kopen en feestelijk in te pakken. Je moet je best doen om in te schatten waar je ze blij mee zal maken. Maar uiteindelijk is het altijd een feest om cadeaus voor kerst te geven en te krijgen.

Op zoek naar een verrassing voor kerst?

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor hem of een kerstcadeau voor haar? Of je nu een kerstcadeau voor je vader, moeder, partner, vriend(in), baas of collega zoekt, vrijwel alle Bongo's zijn een leuk cadeau voor zowel mannen en vrouwen als koppels. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxueuze kasteelovernachting, gezellig etentje met twee, rijkelijk ontbijt, dagje wellness in een kuuroord of sportieve activiteit? Bij ons vind je leuke cadeautips voor kerst.

Persoonlijke kerstcadeaus

Met een Bongo geef je een cadeau dat past bij het kerstgevoel: samen genieten van een bijzonder moment. Kies een thema dat bij de ontvanger past en verras met een overnachting, een etentje, wellness, avontuur en vele andere activiteiten voor één, twee of meer personen. Je kunt jouw Bongo in een speciaal kersthoesje laten steken en er een kaartje met jouw persoonlijke tekst aan toevoegen. Zo wordt jouw Bongo een échte kerstverrassing.

Een origineel cadeau voor kerst

Een Bongo cadeaubon is een leuk kerstcadeau: het geeft keuze uit tal van activiteiten en locaties om eropuit te trekken op een datum naar keuze. Omdat onze cadeaubonnen twee jaar geldig zijn, valt er altijd wel een gaatje in de agenda te vinden om gebruik te maken van het cadeau. En valt het kerstgeschenk nu toch niet helemaal in de smaak? Dan kan een Bongo gratis omgeruild worden.

+ Toon Meer

ONZE CADEAUTIPS


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.