Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Originele kerstcadeaus

Originele kerstcadeaus

Originele kerstcadeaus

Ontdek onze belevenissen


Kerst is hét moment om samen te zijn en van elkaars gezelschap te genieten. Met een Bongo geef je dan ook een origineel kerstcadeau: een uniek moment om samen van te genieten.

Het is leuk, maar soms ook lastig om voor vrienden en familie kerstcadeautjes uit te zoeken, te kopen en feestelijk in te pakken. Je moet je best doen om in te schatten waar je ze blij mee zal maken. Maar uiteindelijk is het altijd een feest om cadeaus voor kerst te geven en te krijgen. Laat je inspireren door onze kerstcadeau-ideeën en kies een cadeau dat het beste bij hem of haar past!

Originele kerstcadeaus voor hem

Wat geef je de man, vader, oom of broer die alles al heeft? Verras hem met een cadeau voor kerst om te koesteren. Geen materieel cadeau, maar een belevenis om te onthouden. Iedere man is anders en houdt dus van andere dingen. Bongo speelt hierop in en heeft belevenissen in verschillende thema’s. Geef je vader bijvoorbeeld een unieke rijervaring of verras je vriend met een romantisch weekendje weg. Ontdek onze originele kerstcadeaus voor mannen en geef hem een leuke belevenis cadeau.

Onze kerstcadeautips voor haar

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor haar? Van een dagje wellness tot een gezellig restaurantbezoek: met Bongo verras je zoals jij het wilt. Jij weet namelijk het beste waar je vriendin, moeder, tante of zus van houdt! Sommige vrouwen zijn reisfanaten en brengen het liefst tijd door in een nieuwe streek. Andere vrouwen willen niets liever dan een weekendje ontspannen met een massage, dagje sauna of schoonheidsbehandeling. Geef een cadeautje boordevol activiteiten aan de bijzondere vrouw in je leven voor kerst: ze zal zeker blij zijn met dit persoonlijke kerstcadeau.

Vind leuke kerstcadeautjes voor onder de kerstboom

Het is weer de mooiste tijd van het jaar, maar zit je met je handen in het haar omdat je niet weet wat je jouw vader, moeder, zus of broer voor kerst cadeau moet geven? Geen paniek! Met onze kerstcadeautips is het vinden van een leuk kerstcadeau een fluitje van een cent. We hebben cadeaus voor elke persoonlijkheid en voor elke prijsklasse. Zo vind jij het perfecte cadeau dat past bij jouw budget. Het enige wat jij hoeft te doen is ons aanbod aan kerstcadeaus te bekijken en een kerstcadeau kiezen die bij hem of haar in de smaak zal vallen.

Laat je inspireren door onze cadeautips voor Kerstmis

Vind het perfecte kerstcadeau voor je hele familie

Bezorginformatie voor Kerstmis

Plaats jouw bestelling om deze op tijd voor Kerst te ontvangen vóór onderstaande data. Meer bekijken

Vind het perfecte kerstcadeau voor iedereen

Blader door ons aanbod belevenissen en doe inspiratie op!


Kerstcadeaus waar iedereen blij van wordt

Ontdek een waaier aan belevenissen


Inspiratie nodig?

Ontdek onze originele cadeau-ideeën