Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Moederdag cadeau

Moederdag cadeau

Moederdag cadeau

Bekijk alle belevenissen


Je moeder doet zoveel voor jou en staat altijd voor je klaar. Ze verdient het om in het zonnetje te worden gezet. Maar heb je geen idee wat je haar voor Moederdag zal geven? Bij Bongo helpen we je graag een handje met onze Moederdag cadeau-ideeën. Verras je moeder met een bijzonder cadeau: een belevenis. Een belevenis geeft haar mooie herinneringen voor het leven. Is jouw moeder een echte durfal? Dan zal ze zeker blij zijn met onze selectie van avontuurlijke belevenissen zoals een ballonvaart, helikoptervlucht of een ritje in een Italiaanse bolide. Of is je moeder altijd druk in de weer en verdient zij een dagje ontspanning? Verwen je moeder met een dagje sauna of geef haar een heerlijke massagebehandeling cadeau.

Verras je mama met een bijzonder moederdag kado

Doe inspiratie op met onze cadeautips voor Moederdag. Bij Bongo vind je cadeaus voor iedere mama. Gaat jouw moeder maar al te graag weekendjes weg, regelmatig op stedentrip of is het alweer een tijdje geleden dat jullie met zijn tweeën weg zijn geweest? Vergeet dit jaar de bos bloemen of een fles wijn en verras je moeder met een citytrip of geef haar een overnachting in een wellnesshotel in Nederland cadeau. Je hebt de keuze uit verschillende Bongo’s voor een uniek weekendje weg in binnen – en buitenland. Een weekendje weg is een moederdag kado die ze niet snel zal vergeten: ze zal zeker thuiskomen met een koffer vol herinneringen.

Kies een moederdag cadeau en laat het bij haar thuis bezorgen

Heb je nog geen cadeau voor je moeder? Maak haar gelukkig met een originele belevenis. Op deze pagina vind je cadeaubonnen in verschillende thema’s voor Moederdag, want geen enkele moeder is hetzelfde. Zo hebben we het ideale moederdagcadeau voor zoetekauwen en fijnproevers. Trakteer je moeder op een etentje zodat ze een avondje koken kan overslaan of laat een royaal ontbijt als moederdagcadeau bij haar thuis bezorgen.

Je kunt ook uitpakken met een gastronomisch weekend waarmee je twee vliegen in een klap slaat: een overnachting en heerlijk diner. Wanneer je samen iets onderneemt, geef je een cadeau dat haar altijd bij zal blijven. Heerlijk tijd voor elkaar, een goed gesprek, maar vooral: genieten van allerlei lekkernijen.

Moederdag kadootjes

Voor je het weet is het alweer de tweede zondag in mei en besef je ineens dat je nog geen kado voor je mama hebt gekocht. Geen paniek, met onze e-Bongo’s (digitale versie van het Bongo-doosje) ben je altijd op tijd. Na slechts een paar klikken ontvang je de voucher in je inbox. Vervolgens kun je de e-Bongo rechtstreeks doorsturen naar het e-mailadres van je moeder of de voucher uitprinten en het persoonlijk geven. Zo kun je haar verrassen met een weekendje weg aan zee of trakteer haar op een diner in een sterrenrestaurant. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van belevenissen die je aan je moeder kunt geven. Je hebt de keuze uit tientallen cadeaubonnen. Dus er zit vast eentje tussen die bij haar past.

Doe inspiratie op met onze Moederdag cadeautips

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje: wat geef je je moeder voor Moederdag? Vaak kom je bij dezelfde dingen uit. Om je te helpen je moeder een onvergetelijke dag te bezorgen, hebben we een aantal originele cadeaus voor Moederdag op een rij gezet. Van een weekendje weg tot rijden in een Ferrari, bij Bongo vind je een ruim aanbod aan moederdagcadeaus. Breng de cadeaubon zelf bij haar langs of laat je Moederdag cadeau bezorgen. Laat je inspireren door de cadeaus op deze pagina of door onze top 10.

Onze beste cadeaus voor Moederdag

Bezorginformatie voor Moederdag

PostNL
Bestel vóór 5 mei 13.00 uur om je moederdagcadeau op tijd thuis te ontvangen

Bezorginformatie voor Moederdag

PostNL
Bestel vóór 5 mei 13.00 uur om je moederdagcadeau op tijd thuis te ontvangen


De meest populaire moederdagcadeaus

Ontdek ons aanbod aan onvergetelijke belevenissen


Cadeaus waar elke mama blij van wordt

Ontdek een waaier aan belevenissen


Inspiratie nodig?

Ontdek onze originele cadeau-ideeën