Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Wens iemand een fijn pensioen met een cadeaubon

Met pensioen gaan is een mijlpaal in het leven dat gevierd moet worden. Deze gelegenheid vraagt om een mooi afscheidscadeau! Maar wat geef je iemand die gaat stoppen met werken?

Bongo heeft verschillende cadeaubonnen waarmee je een collega, werknemer, vriend of familielid extra in het zonnetje kan zetten.

Cadeaubon voor een pensioen

Na jarenlang hard te hebben gewerkt, verdient iemand zeker een mooi pensioencadeau. Houdt je vriend of collega van reizen, lekker eten of pure ontspanning? Je kunt een man bijvoorbeeld verschillende culinaire of sportieve activiteiten cadeau doen. Een vrouw kun je bijvoorbeeld blij maken met een wellnessovernachting of een heerlijk etentje. Mocht de ontvanger liever een andere cadeaubon willen dan kan hij of zij de geschenkbon eenvoudig omruilen. Ontdek al onze ideeën voor pensioen cadeaus voor mannen en voor vrouwen.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters