Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Op zoek naar een origineel kraamcadeau?

Vaak worden ouders overweldigd met tientallen kraamcadeautjes voor de pasgeboren baby: kleertjes, zilverwerk, knuffels, luiertaart en (heel veel) speelgoed. Daarom is het ook eens leuk om bij het geven van een kraamcadeau aan de ouders zelf te denken.

De geboorte van een kleintje brengt veel geluk en liefde met zich mee, maar het vraagt ook veel van de ouders: korte nachten, hectische dagen en een volle agenda. Papa en mama hebben vaak hun handen vol aan de kleine spruit en tijd voor elkaar is dan soms schaars. Daarom is het heerlijk als ze er eens samen op uit kunnen, bij voorkeur op een datum naar hun eigen keuze, zodat ze een oppas kunnen regelen en in alle rust en vertrouwen de deur uit kunnen.

Het ideale geboortecadeau

Een Bongo is daarom het perfecte kraamcadeau voor ouders. De cadeaubon is twee jaar geldig, waardoor zij alle tijd hebben om een datum te prikken. Cadeautips voor moeder zijn bijvoorbeeld een droommassage of een gezellige high tea met een vriendin. Een cadeau-idee voor vader is wellicht een sportieve activiteit, zoals een rondrit in een Ferrari of gezellig borrelen met een vriend. Maar het leukste geschenk is natuurlijk een kraamcadeau waar ze samen van kunnen genieten. Een romantisch etentje, dagje naar de sauna of een nachtje logeren in een leuke stad.

Een cadeaubon voor de hele familie

Kunnen ze de kids echt niet missen? Dan zijn er ook Bongo's voor het hele gezin. De Bongo voor een familie-uitje geeft keuze uit talloze familie-uitjes voor twee of meer personen. Met de Bongo voor een heus familieweekend geef je keuze uit een weekendje weg voor vier personen in een kindvriendelijk hotel.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters