Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Cadeaus voor 40ste verjaardag

Wordt je partner, vriendin, broer of zus 40 jaar? Dan wil je hem of haar natuurlijk verrassen met een origineel verjaardagscadeau. Toch valt het niet altijd mee om iets origineels te bedenken: vooral als de jarige alles lijkt te hebben. Het beste cadeau dat je volgens Bongo kunt geven is een dagje uit die ze nooit zullen vergeten. Laat je inspireren door onze verjaardagscadeaus voor de man of vrouw die 40 jaar wordt.

Een origineel kado voor iemand van 40 jaar

Een stedentrip naar Antwerpen of Parijs? Of liever een diner bereidt door een sterrenchef? We hebben cadeaubonnen in verschillende thema’s zodat je ongetwijfeld een cadeau vindt die bij de jarige in de smaak zal vallen.

Een weekendje weg is altijd een goed idee, maar als je dan toch flink wilt uitpakken voor een 40ste verjaardag, geef dan bijvoorbeeld een vlucht in een helikopter cadeau. Bekijk je omgeving vanuit een ander perspectief. Tussen onze verjaardagscadeau voor 40 jaar vind je vast een cadeau dat perfect bij de jarige past.

Op zoek naar een verjaardagscadeau voor een man of vrouw van 40 jaar?

Viert binnenkort je vrouw, man, vriend(in), broer of zus zijn of haar 40ste verjaardag? Maar heb je geen idee wat je de jarige zal geven? Bongo schiet je te hulp met originele verjaardagscadeaus voor de 40-jarige man en vrouw. Het vinden van een verjaardagscadeau was nog nooit zo eenvoudig.

Of iemand nu een wijnkenner, sportief of een wellnessliefhebber is: bij Bongo vind je cadeaus voor elke persoonlijkheid. Geef de jarige bijvoorbeeld een wijnproeverij cadeau op zijn of haar 40ste verjaardag. Van wit naar rood, licht tot zwaar, een avond of middag lang proef je verschillende wijnen van over de hele wereld.

Wat dacht je anders van een leuk dagje uit voor het hele gezin als cadeau? Van een dagje dierentuin tot een complete fotoshoot: in ons aanbod vind je cadeaus waar het hele gezin van kan genieten. Dit zijn slechts een aantal cadeautips waarmee je de jarige op zijn of haar 40ste verjaardag kan verrassen.

Geef een belevenis cadeau voor een 40ste verjaardag

Nieuwe ervaringen en tijd doorbrengen met anderen hebben een grotere impact dan standaard verjaardagscadeaus zoals bloemen, parfum of boeken. Dankzij een Bongo geef je iemand de kans om mooie herinneringen te maken. Met een cadeaubon van Bongo kan de jarige kiezen uit tal van activiteiten om met één of meer personen van te genieten. Filter je zoektocht op thema, budget, locatie of aantal personen en kies het cadeau dat het beste bij hem of haar in de smaak zal vallen.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters