Ben jij klaar om de sprong van je leven te maken? Spring uit een vliegtuig op duizenden meters hoogte en voel je zo vrij als een vogel terwijl je door de lucht valt. De adrenaline die je krijgt tijdens het skydiven is onbeschrijfelijk. Er is simpelweg geen andere ervaring die hiermee te vergelijken is. In ons assortiment vind je cadeaubonnen voor skydiven en parachutespringen in Nederland en daarbuiten, maar ook voor indoor skydiven als een sprong uit een vliegtuig net een stap te ver is. Ga jij de uitdaging aan? Ook ontdekken... Activiteiten vol adrenaline, Ballonvaart, Vliegen.

Skydiven: plezier en adrenaline gegarandeerd


Staat een keertje skydiven op jouw bucketlist? Of wil je iemand de vrijheid en adrenalinekick van een vrije val laten ervaren?

Maak die droom waar met een tandem-skydive cadeaubon. Tijdens de parachutesprong ben je vastgehaakt aan een ervaren instructeur. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van het uitzicht terwijl je onder de parachute naar beneden zweeft.

Dit is een ervaring om nooit te vergeten. En dat hoeft al helemaal niet als je ervoor kiest om jouw skydive-ervaring vast te laten leggen op foto en video. Zo kun je het moment altijd herbeleven!

Geef een indoor-skydive-sessie cadeau

Uit een vliegtuig springen spreekt nog steeds veel mensen tot de verbeelding. Wie liever niet uit een vliegtuig springt, maar toch wil ervaren hoe het voelt om een vrije val te maken, kan ook gaan indoor skydiven. Na een korte instructie ga je een windtunnel in waar krachtige turbines de lucht omhoog blazen waarop jij kunt blijven zweven. Een indoor skydive sessie is het perfecte uitje voor het gezin of vrienden. Daarnaast hebben we nog meer sportieve en actieve uitjes in ons assortiment die perfect zijn voor de mensen die in zijn voor wat actie of avontuur.

Parachutespringen in Nederland

Wil je iemand verrassen met een sensationeel cadeau? Denk dan eens aan een tandemsprong. Op verschillende locaties in Nederland kun je parachutespringen. Je hebt geen ervaring nodig. Je hoeft alleen maar de instructies op te volgen en te genieten van deze onvergetelijke ervaring. Hoe gaaf is het om Zeeland of de Waddeneilanden vanuit een ander perspectief te bekijken? Weet je niet zeker of de ontvanger dit cadeau zal waarderen? Dan hebben we ook andere vliegavonturen in ons aanbod. Van een ballonvaart, helikoptervlucht tot meevliegen in een ultralight vliegtuigje. Maak kennis met onze verschillende cadeaubonnen en kies de belevenis die het beste bij de ontvanger past.

Parachutesprong:ontdek onze tandemsprongen

Jumpsuit dichtgeritst, harnas vastgemaakt, veiligheidsbril op. Je bent helemaal klaar om de wetten van de zwaartekracht te trotseren met een skydive-belevenis! Voel je vrij als een vogel en zo licht als een veertje met onze meest gedurfde avonturen. Streep een parachutesprong van je bucketlist en verleg je grenzen. Na een korte instructie stap je samen met een gecertificeerde tandeminstructeur het vliegtuig in. Je springt vanaf ongeveer 2700 meter hoogte uit het vliegtuig. Gedurende 40 seconden maak je een vrije val voordat de parachute opengaat. Geniet van het adembenemende uitzicht terwijl je steeds dichter bij de grond komt. Gegarandeerd adrenaline door je lijf. In ons assortiment kun je een tandemsprong maken in Nederland, maar ook op andere locaties in de Benelux.

Indoor skydiving als uitje

Ervaar het gevoel van een vrije val zonder uit een vliegtuig te hoeven springen! Indoor skydiven doe je in een grote verticale windtunnel. Je hoeft dus nergens uit te springen en je zweeft op de kracht van de geblazen lucht. Je moet wel een beschermend pak aan en een helm op. Je vliegt samen met een instructeur dus ervaring heb je niet nodig. Heb je al ervaring? Dan kun je tijdens een indoor skydive-sessie jouw vliegtechnieken verbeteren. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Indoor skydiven is dan ook ideaal voor een bedrijfsuitje, familiefeest of als uitstap met je vrienden. Op deze pagina vind je cadeaubonnen voor indoor skydiven in Nederland, maar ook in België.