Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Cadeau voor een 50ste verjaardag

Ken jij iemand die binnenkort een Sarah of Abraham (oftewel 50 jaar) wordt? Deze speciale leeftijd verdient een origineel cadeau. Geef de jarige prachtige herinneringen cadeau. Verras de hem of haar bijvoorbeeld met een massage voor twee, overnachting in een viersterrenhotel of een rit over een racecircuit. Blader door ons aanbod aan belevenissen en kies een verjaardagscadeau dat past bij de man of vrouw die 50 jaar wordt.

50 jaar! Cadeau-ideeën voor een Sarah

Een 50e verjaardag is een mijlpaal en moet zeker gevierd worden. Maak de 50e verjaardag van je moeder, zus, tante, vrouw of vriendin extra speciaal met een van onze belevenissen. Bij Bongo vind je cadeaus voor elke persoonlijkheid en voor elk budget.

Welke vrouw zegt nou nee tegen een verwenmoment? Verras je moeder bijvoorbeeld met een dagje sauna of met een weekendje dat volledig in het teken staat van wellness en ontspannen. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen en behandelingen.

Ziet je vrouw Sarah? En wil je haar verrassen met een origineel cadeau? Geef haar voor haar 50e verjaardag een ballonvaart cadeau. Geniet hoog boven in de lucht van eindeloze vergezichten en het verstilde landschap van Nederland. Een avontuur dat ze niet snel zal vergeten.


Cadeaus voor de 50-jarige man en vrouw

Ben je standaard cadeaus zoals een boek of een bos bloemen zat? Maar heb je geen idee wat je de 50-jarige man of vrouw dan moet geven? Bongo helpt je graag een handje met onze originele cadeau-ideeën voor hem en haar.

Volgens Bongo is tijd met dierbaren het mooiste cadeau dat je iemand voor zijn of haar 50e verjaardag kan geven. Vier deze bijzondere leeftijd dan ook met een dagje uit, nachtje weg, diner of wellnessarrangement. Onze cadeaubonnen zijn verdeeld per thema en prijsklasse. Dus of je nu flink wilt uitpakken of een klein budget hebt, voor elke portemonnee hebben we een cadeau. Bekijk onze cadeaus voor de vrouw of man die 50 jaar wordt en geef een belevenis om nooit te vergeten.


Cadeautips voor de man die Abraham ziet: 50 jaar

Het kan een uitdaging zijn om een leuk verjaardagscadeau voor de 50-jarige man te vinden. Vooral als hij alles lijkt te hebben of zelf geen idee heeft wat hij wilt. Bongo schiet je te hulp met onze cadeautips voor de man die 50 jaar wordt.

Is jouw vader een echte Bourgondiër? Tover een glimlach op zijn gezicht met een van onze gastronomische belevenissen: van een wijnproeverij bij hem in de buurt tot een diner in een sterrenrestaurant. Of wordt jouw man 50 jaar? En is hij een reiziger in hart en nieren? Dan is een weekendje weg in binnen– of buitenland een uitstekend cadeau. Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Doe inspiratie op en geef een cadeau dat je beleeft!

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters