Kan je niet wachten om de prachtige plekken en verborgen schatten van Nederland of een Europese stad te verkennen? Of zoek je het perfecte cadeau voor een avontuurlijke vriend of geliefde? Bij Bongo hebben we de ideale oplossing voor jou: rondleidingen! Op deze pagina nemen we je mee op een reis vol avontuur en ontdekking, waarbij je de keuze hebt uit wandeltours, stadswandelingen, bustours en prachtige rondvaarten.
Meer bekijken

Unieke ervaring met wandeltours en stadswandelingen


Nederland zit boordevol geschiedenis, cultuur en adembenemende landschappen. Met onze wandeltours en stadswandelingen kun je op een unieke manier kennismaken met de rijke erfgoed van dit land.

Volg je enthousiaste gids terwijl je door charmante straatjes slentert, historische bezienswaardigheden ontdekt en de verhalen hoort die deze steden tot leven brengen. Of je nu kiest voor een wandeling of rondvaart door Amsterdam of een andere prachtige stad, een tour is de ideale manier om de lokale cultuur te omarmen.

Bustours: comfortabel en informatief

Als je meer van eem omgeving wilt zien zonder je voeten te vermoeien, zijn bustours de perfecte optie. Stap aan boord van een comfortabele bus en laat je rijden langs schilderachtige routes, terwijl een gids je alles vertelt over de interessante plekken die je onderweg tegenkomt. Een bustour biedt een ontspannende en informatieve manier om een stad te ontdekken.

Verken een stad of regio vanaf het water

Ervaar Nederland of een Europese stad vanuit een nieuw perspectief door een prachtige rondvaart te maken. Laat je bijvoorbeeld betoveren door de schoonheid van de grachten van Amsterdam, de serene meren van de Weerribben of de majesteueze rivier de Seine van Parijs. Terwijl je op het water dobbert, kun je genieten van adembenemende uitzichten en luisteren naar boeiende verhalen over de plaatsen die je passeert.

Meer bekijken