Er is er een jarig, hoera, hoera... Maar wat ga je cadeau geven? Laat het flesje drank of bosje bloemen dit jaar eens achterwege en vier zijn of haar verjaardag met een belevenis. Om je te helpen een leuk verjaardagscadeau te kiezen, vind je op deze pagina onze cadeautips voor een verjaardag voor man en vrouw. Met een cadeaubon van Bongo kan de jarige kiezen uit tal van activiteiten om met één of meer personen van te genieten. Dus of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor hem of een verjaardagscadeau voor haar, tussen onze leuke verjaardagscadeaus vind je cadeaus voor iedereen, van jong tot oud. Ook ontdekken...Cadeautips, Cadeau voor haar, Cadeau voor Hem.

Op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag?


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, maar heb je geen idee wat je zal geven?

Bongo schiet je te hulp! Materiële cadeaus zijn leuk om te krijgen, maar wat als je de jarige mooie herinneringen cadeau kunt doen? Met een Bongo geef je de jarige een onvergetelijke ervaring cadeau. Bij Bongo vind je verjaardagcadeaus voor jong en oud, voor elke persoonlijkheid en portemonnee.

Verras je vader voor zijn verjaardag bijvoorbeeld met een ritje in een sportwagen over een racecircuit. Verras je partner met een romantisch weekendje weg in de hoofdstad. Of maak de verjaardag van een vriendin onvergetelijk door haar te trakteren op een ontspannende massage. Dit zijn slechts een aantal van onze cadeau-ideeën voor een verjaardag. Of je nou op zoek bent naar een origineel verjaardagscadeau voor je moeder, opa, zoon of vriendin, bij Bongo vind je een leuk cadeau voor zijn of haar verjaardag. Doe inspiratie op en kies een cadeau dat het beste bij de jarige past.

Geef een belevenis cadeau voor een verjaardag

Het uitkiezen van een verjaardagscadeau kan soms best een uitdaging zijn, vooral als diegene alles al lijkt te hebben. Je wilt niet elk jaar met hetzelfde cadeau aankomen. Maak het jezelf makkelijk en geef een beleving als cadeau. Feliciteer de jarige job of jet met een dagje uit, een sterrendiner of een nachtje weg. Heb je een bepaald bedrag in gedachte? Filter dan op prijsklasse, bekijk het aanbod en kies het cadeau dat bij de jarige in de smaak zal vallen.

Originele verjaardagscadeautjes

Of je nou zijn of haar verjaardag wilt vieren met een ballonvaart of met een bijzondere overnachting, tussen onze verjaardagscadeautjes vind je zeker iets dat bij hem of haar past. Je hebt de keuze uit verschillende belevenissen in binnen – en buitenland. Met belevenissen in verschillende thema’s hebben we voor ieder wat wils.
Ook ontdekken...Cadeau voor Moeder, Cadeau voor Vader, Cadeau voor ouders, Cadeau voor Oma, Cadeau voor Opa.

Kies voor de feestdagen uit één van onze originele verjaardagscadeaus :

  • Bezoek aan de wellness voor 2 : 1 toegang tot de wellness voor 2 personen - 38 wellnessadresjes
  • Wellnessbezoek voor 1 : 1 toegang tot de wellness voor 1 persoon - 37 wellnessadresjes
  • Smaakvolle wijnbelevenis voor 2 in Nederland : 1 wijnbelevenis voor 2 personen - 25 wijnadresjes in Nederland
  • Op avontuur in de Europese berggebieden : 1 bergavontuur voor 1 persoon - 118 bergavonturen
  • Bruisende bierdegustatie voor 2 in Nederland : 1 bierdegustatie voor 2 personen - 16 bieradresjes