Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Origineel verjaardagscadeau voor de jarige

Er is er een jarig, hoera, hoera... Maar wat ga je cadeau geven? Laat het flesje drank of bosje bloemen dit jaar eens achterwege en vier zijn of haar verjaardag met een belevenis. Om je te helpen een origineel verjaardagscadeau te kiezen, vind je op deze pagina onze cadeautips voor een verjaardag voor man en vrouw. Met een cadeaubon van Bongo kan de jarige kiezen uit tal van activiteiten om met één of meer personen van te genieten. Dus of je nu op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeau voor hem of een verjaardagscadeau voor haar, voor iedere jarige is er wel een Bongo te vinden!

Maak er een écht verjaardagscadeautje van

Een cadeau voor een verjaardag mag er natuurlijk feestelijk uitzien. Je kunt jouw Bongo dan ook in een mooie verjaardagsverpakking laten steken. Zo maak je eenvoudig een échte verrassing van jouw Bongo-geschenkbon: uitpakken maar!

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters

Ontdek