Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Romantisch weekend als cadeau

Romantisch weekend als cadeau Romantisch weekend als cadeau

Bekijk alle cadeaus
Tijd voor elkaar, (her)ontdekken en herinneringen creëren... Dat is wat een romantisch weekendje weg kan bieden! Wil je graag een weekendje weg cadeau geven? Je kunt kiezen uit vele soorten weekendjes, zoals een romantische citytrip, kasteelweekend, bijzondere bed & breakfast of een luxueuze overnachting met champagne. Alle Bongo’s bieden 1, 2 of 3 overnachtingen voor twee personen.

Bijzonder overnachten in een romantisch hotel

Elke Bongo heeft een thema en geeft keuze uit tientallen hotels binnen dit thema. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vele bijzondere overnachtingen: luxueus, pittoresk, trendy, historisch en wellness. Alle hotels zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, uitstraling en comfort. De ontvanger van de Bongo kan zelf kiezen op welke datum ze van het hotelarrangement gebruik willen maken. Weet je niet goed waar je iemand blij mee maakt? Geen zorgen. Er is altijd de mogelijkheid om de Bongo om te ruilen gedurende de geldigheidsperiode.

Romantische cadeaus

Bij Bongo vind je tientallen cadeaus voor koppels. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, zoals Valentijnsdag, de dag waarop we iemand die we lief hebben in het zonnetje zetten met een romantisch valentijnscadeau. Ook voor een bruiloft is een Bongo uitstekend geschikt. Een huwelijk is een altijd een bijzondere gelegenheid om bij aanwezig te mogen zijn. Een huwelijkscadeau mag dan ook zeker iets origineels zijn. Geef bij voorkeur een huwelijkscadeau waar het bruidspaar samen van kan genieten.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters