Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Samen een nachtje weg met Bongo

Je partner verrassen met een romantisch nachtje weg, je ouders een citytrip cadeau geven, eropuit met een vriendin of de oppas bedanken? Onze cadeaubonnen voor een nachtje weg zijn perfect als geschenk. Op deze pagina vind je een greep uit ons aanbod voor 1 nachtje weg. Bijzonder overnachten, in luxe overnachten, inclusief wellness of met een vleugje romantiek: er is voor iedereen een leuk verblijf te vinden.

Ook meerdere nachtjes weg mogelijk

Wil je er liever twee of meer nachten op uit? In ons assortiment hebben we eveneens verschillende Bongo's voor een weekendje weg. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke kasteelovernachting, wellnessovernachting of romantische citytrip? Onze hotels zijn zowel dichtbij als verder weg te vinden. Zo kun je onder andere overnachten in Amsterdam, Parijs, Antwerpen en verschillende andere Europese steden.

Hotelovernachting naar keuze

Met één Bongo geef je keuze uit tientallen nachtjes weg. De ontvanger geniet van een hotelovernachting op een locatie en datum naar keuze. Zo kiezen ze zelf hun favoriete hotel/locatie en de datum waarop ze willen gaan. Of dat nu volgende week of volgend jaar is, maakt daarbij niet uit: alle Bongo's zijn twee jaar geldig en eenvoudig te verlengen gedurende de geldigheidsperiode.


Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters