Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×


Cadeautips

Cadeau-idee? Wij helpen je graag met verrassen

Cadeau-idee? Wij helpen je graag met verrassen

Wil je iemand verrassen, maar gaan je cadeau-ideeën niet verder dan de standaard cadeaus? Onze tip: verras met een belevenis. Bongo-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in vijf categorieen: overnachten, eten & drinken, wellness, avontuur en specials. Met een Bongo geef je de ontvanger altijd een geschikt cadeau: high tea, bioscoop + diner, stedentrip, helikoptervlucht, cocktailworkshop, beautybehandeling, weekendje weg, luxe dineren, champagne ontbijt, Ferraririt en meer. De keuze is enorm. Iedere Bongo-cadeaubon bevat tal van activiteiten waar de ontvanger zelf uit kan kiezen. Heeft de ontvanger een ander idee van een leuk cadeau? Dan kan hij of zij de Bongo omruilen.


Wil je iemand verrassen, maar gaan je cadeau-ideeën niet verder dan de standaard cadeaus? Onze tip: verras met een belevenis. Bongo-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in vijf categorieen: overnachten, eten & drinken, wellness, avontuur en specials. Met een Bongo geef je de ontvanger altijd een geschikt cadeau: high tea, bioscoop + diner, stedentrip, helikoptervlucht, cocktailworkshop, beautybehandeling, weekendje weg, luxe dineren, champagne ontbijt, Ferraririt en meer. De keuze is enorm. Iedere Bongo-cadeaubon bevat tal van activiteiten waar de ontvanger zelf uit kan kiezen. Heeft de ontvanger een ander idee van een leuk cadeau? Dan kan hij of zij de Bongo gratis omruilen.