Je winkelmandje is leeg

VALENTIJNSCADEAU VOOR HAAR


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

Valentijnscadeau voor haar

Bij Valentijn hoort een cadeautje. Maar waarmee kun je haar nu echt laten zien hoe speciaal je haar vindt? Misschien verwacht ze bloemen of chocolaatjes, maar het is natuurlijk veel leuker haar te verrassen met een moment om samen van te genieten. Dat is ons inziens het ideale valentijnscadeau voor haar. Verras haar op Valentijnsdag 2018 met een belevenisbon, waarmee ze kan kiezen uit talloze activiteiten.

Cadeau voor Valentijnsdag voor je vriendin

Met een romantisch en origineel valentijnscadeau toon je jouw vriendin hoeveel je om haar geeft. Of jullie nu al langer samen zijn of elkaar net kennen, een dagje uit of weekendje weg is altijd een leuk cadeau. Bijvoorbeeld om een jubileum te vieren, elkaar nog beter te leren kennen of gewoon om weer eens écht tijd te hebben voor elkaar. We inspireren je graag met originele valentijnscadeau-ideeën.

De geselecteerde Bongo's zijn allemaal geschikt voor twee personen, dus je kunt er samen met haar van genieten. Wat denk je bijvoorbeeld van een luxe wellnessweekend, bijzonder kasteelweekend, exclusief etentje of romantisch weekend met diner? Het zijn allemaal cadeaus om te geven én te beleven. Kies iets wat echt bij haar past en waarmee je haar zeker verrast op Valentijnsdag.

Valentijnscadeau voor hem of iemand anders verrassen?

Ook op zoek naar een cadeau voor hem? Bekijk dan ook eens onze valentijnscadeaus voor hem. Of wil je misschien een andere bijzondere vrouw verrassen, zoals je moeder, beste vriendin of lieve collega? Met een Bongo kun je ieder speciaal persoon een leuk dagje uit of weekendje weg cadeau geven waar je samen van kunt genieten. Bekijk ook eens onze andere tips voor een cadeau voor haar.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.