Je winkelmandje is leeg

Cadeau-ideeën voor 60-jarigen die het verdienen verwend te worden

CADEAU 60 JAAR

ALLE BONGO'S >

Cadeau voor iemand van 60 jaar

Heb je moeite met het vinden van een cadeau voor iemand van 60 jaar? Heb je geen zin om weer hetzelfde te geven, zoals bloemen of chocolade? Geef dit jaar eens een origineel cadeau: een belevenis. Met Bongo geef je keuze uit tientallen overnachtingen, etentjes en activiteiten. De jarige kan zelf beslissen wat ze verkiezen. Ook als geschenk voor een huwelijksverjaardag, als kerstcadeau, om een pensioen te vieren of gewoon zomaar is een Bongo-bon ideaal.

Cadeau-ideeën voor 60-jarigen

Of ze nu van korte citytrips houden of eerder te vinden zijn voor een ontspannend wellnessweekend, Bongo heeft zeker iets dat perfect bij je partner, moeder, vader, vriend of collega past. Een overnachting in een pittoresk hotelletje, een uitgebreid ontbijt om de dag goed mee te beginnen, een heerlijke gelaatsverzorging die je als herboren doet voelen, een bijzondere rijervaring met een Ferrari, Porsche of Lamborghini… Als je er zelf blij mee zou zijn, dat zal het ongetwijfeld ook bij de ontvanger van je geschenk in de smaak vallen.

Kies het cadeau dat bij hem of haar past

Een Bongobon is de perfecte gelegenheid om tijd door te brengen met dierbaren. Herinneringen van onschatbare waarde zijn het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven. Doe inspiratie op in ons assortiment en kies de cadeaubon die het best bij de 60-jarige past!


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.