Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Twee nachtjes weg met Bongo

Een nachtje weg is natuurlijk altijd fijn, maar het is pas een echte vakantie wanneer je meerdere nachtjes weg bent. Twee overnachtingen is bijvoorbeeld ideaal om even te ontspannen en het geeft je tegelijk meer tijd om de stad waarin je verblijft beter te verkennen. Wil je iemand graag verrassen met een cadeaubon voor een hotelverblijf? Ontdek dan de cadeaubonnen van Bongo. Met dit cadeau kan de ontvanger er twee nachtjes opuit in een hotel en stad naar keuze en op een datum naar keuze.

Een hotelovernachting op een locatie naar keuze

Of de ontvanger nu beslist om in Nederland of in een van de buurlanden te overnachten, er zijn talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk weekendje weg. Zo kan hij of zij bijvoorbeeld verblijven in een b&b, in een pittoresk hotel aan de kust, in een luxueus hotel of zelfs in een heus kasteel. Een geschenkbon van Bongo zal zeker in de smaak vallen bij iemand die van reizen houdt en graag nieuwe streken verkent. Dit cadeau is dan ook een belevenis van begin tot eind: van het krijgen van de Bongo tot het nagenieten van de ervaring.

Een cadeau voor iedereen

Met Bongo zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Wil je er bijvoorbeeld een weekend van maken waarbij ook de smaakpapillen verwend worden? Ontdek dan zeker onze gastronomische weekends. Wil je graag een cadeaubon voor een heerlijk restaurantbezoek geven? Dan vind je zeker het perfecte geschenk met onze dineerbonnen. Ook een weekendje wellness is een leuk idee. Bongo helpt jou met kiezen!

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters