De Ardennen, met hun kenmerkende krijtwitte vlaktes, zijn de perfecte bestemming voor een cadeaubon met natuuractiviteiten in België, Luxemburg en Frankrijk. Verblijf in een romantische hut, maak een ballonvaart of verken het Regionaal Natuurpark voor een onvergetelijk weekendje weg in de Ardennen. Laat je verrassen door de natuurlijke schoonheid en boek nu jouw cadeaubon voor een avontuurlijk verblijf! Ook ontdekken... België, Stedentrip, Brugge.
Meer bekijken

Verblijf in een bijzondere accommodatie in België

Het grootste deel van de Ardennen ligt in Wallonië, België, waar je tijdens je weekendje weg in de Belgische Ardennen kunt genieten van de prachtige natuur. Voor een unieke ervaring kun je ervoor kiezen om één of twee nachten in een hut met alle comfort te verblijven.

Er zijn talloze plekken om nieuwe ervaringen op te doen, vooral in de Franstalige provincie Henegouwen. Hier gaan bossen en bloemenvelden hand in hand in een heuvelachtig en groen landschap. Natuurliefhebbers kunnen vanuit hun hut genieten van de vele wandelmogelijkheden en degenen die nieuwsgierig zijn kunnen het uitgestrekte erfgoed van de regio verkennen, zoals de versterkte kastelen van Henegouwen die hoog in de bergen te vinden zijn.

Met jouw cadeaubon kun je pittoreske dorpjes zoals Sautin bezoeken, waar jouw bijzondere accommodatie op je wacht. Dit deel van de Belgische gemeente Sivry-Rance herbergt bezienswaardigheden zoals de draaiende steen, een set van twee megalithische menhirs, en het Ry de Fromont-park, waar je kunt ontspannen in het hart van het bos. Kies nu voor een uniek avontuur in de Ardennen met jouw cadeaubon voor natuuractiviteiten!

Cadeaubon luchtballonvaart in Ardennen

Ontdek Wallonië vanuit een uniek perspectief: de lucht! Stap aan boord van een heteluchtballon, alleen of met z'n tweeën, en laat je betoveren door de magie van het moment. Het gepassioneerde team begroet je bij aankomst op de afgesproken startplaats en je kunt deelnemen aan het opblazen van de ballon om te begrijpen hoe deze werkt. Bewonder het prachtige uitzicht op de schilderachtige landschappen van de Belgische Ardennen terwijl je luistert naar het verhelderende commentaar van de piloot op de monumenten en bezienswaardigheden waar je overheen vliegt, zoals het kasteel van Modave en de stad Luik met zijn groene ruimten en traditionele gebouwen. Na de landing ontvang je een gepersonaliseerd diploma als herinnering aan deze unieke ervaring tijdens je weekend in de Ardennen.

Een enorme keuze aan hotels voor je weekend in de Ardennen

Onze cadeaubonnen bieden verschillende locaties voor een comfortabele en vredige overnachting tijdens je korte verblijf. Charleroi, Namen, Aarlen en Marche-en-Famenne zijn enkele van de bestemmingen in België waar je je kunt onderdompelen in een omgeving van ontspanning en ontdekking. Natuurliefhebbers zullen blij zijn met de cadeaubon voor één of twee overnachtingen in de buurt van het Regionaal Natuurpark van de Ardennen, waarvan het dichte bos een van de belangrijkste attracties is. Dit bos beslaat ongeveer 70% van het park en bestaat voornamelijk uit beuken, eiken en naaldbomen, en is de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan dieren zoals herten, wilde zwijnen, vossen, dassen en vele vogelsoorten. Wandelaars kunnen de gemarkeerde paden volgen die het park doorkruisen en genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende valleien.

Het Regionaal Natuurpark van de Ardennen wordt ook doorkruist door verschillende rivieren, waaronder de Semois, Our en Lesse, die in de zomer uitstekende vis-, kano- en zwemmogelijkheden bieden. Bovendien zijn er authentieke dorpjes in het park te bezoeken, zoals Bouillon, Durbuy en La Roche-en-Ardenne. Er zijn ook middeleeuwse kastelen, kerken en musea verspreid over de locatie, die getuigen van de rijke geschiedenis van de Belgische Ardennen.

Meer bekijken