Je kent je ouders door en door, maar toch is het niet zo eenvoudig om een origineel cadeau voor hen te vinden. Vooral met kerst, wanneer ze veel andere cadeaus zullen krijgen. Kies voor een belevenis als kerstcadeau voor je ouders en schenk ze een moment om te genieten. Ook voor schoonouders en voor bevriende koppels met kinderen hebben we verschillende cadeautips voor kerst. Ook ontdekken...kerstcadeau voor vader, kerstcadeau voor moeder, kerstcadeau voor koppel.
Meer bekijken

Onze ideeën voor een leuk kerstkado voor je ouders

Het is al een hele uitdaging om een origineel kerstcadeau voor je ouders te vinden, laat staan een leuk kerstcadeau voor beide ouders.

Natuurlijk wil je dat het cadeau bij ze in de smaak valt. Bongo heeft cadeau-ideeën genoeg waarmee jij je ouders blij kunt maken.

Houden je ouders van een hapje en een drankje en hebben ze altijd eens bij een sterrenrestaurant willen eten? Dan maak je ze zeker blij met een etentje bereidt door een sterrenchef. Een bijzondere ervaring voor niet alleen de smaakpapillen.

Als je ouders toe zijn aan wat tijd voor elkaar dan is een romantisch weekendje weg het ideale kerstcadeau. Laat ze bijvoorbeeld een stad in Nederland ontdekken. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van leuke kerstcadeautjes die je aan je ouders kunt geven.

Een belevenis is een origineel kerstcadeau voor ouders

Vier je deze kerst bij je (schoon)ouders? Je wil jouw vader en moeder natuurlijk een origineel kerstcadeau geven die ze nog lang bij zullen blijven. Gelukkig hebben wij een ruim aanbod leuke kerstcadeautjes voor ouders. Het enige wat jij hoeft te doen is een belevenis kiezen die het beste bij ze past.

Van een avondje bioscoop met diner tot een romantisch weekendje weg, we hebben belevenissen voor elke persoonlijkheid. Tijd samen doorbrengen is het mooiste kerstcadeau wat je jouw ouders voor kerst kunt geven.

Leuke kerstcadeautjes voor ouders

Onder een kerstboom horen nou eenmaal kerstcadeaus. Maar zit je met je handen in het haar, omdat je geen idee hebt wat je jouw ouders voor kerst zal geven? Raak niet in de stress, want we helpen je graag met onze kerstcadeautips voor ouders. Of je nu je ouders wel wat quality time gunt of ze in de watten wil leggen, we hebben kerstcadeaus in verschillende thema’s. Tussen onze leuke kerstcadeautjes voor ouders vind je altijd een geschikt kerstcadeau waarmee je ze een onvergetelijke kerst geeft.

Ook ontdekken...kerstcadeau voor koppel, kerstcadeaus, kerstcadeau voor man.

Kies voor de feestdagen uit één van onze originele kerstcadeaus voor ouders :

  • Ontspannen met kerst: genieten van wellness of massage in Nederland: 1 massage of wellnessbezoek voor 2 personen - 19 spa's in Nederland
  • Prettige Feestdagen: 1 activiteit of verblijf voor 1 of 2 personen - 279 activiteiten: hotels, etentjes of wellness
  • Prettige Kerst: 1 activiteit voor 2 personen - 258 activiteiten: culinair, avontuurlijk of ontspannend
  • Vrolijk kerstfeest: 3 dagen op stap in Europa: 2 overnachtingen met ontbijt voor 2 personen - 133 hotels in Spanje, Frankrijk, Italië ...
  • Een avontuurlijke kerst: 1 uitdagende activiteit voor 2: 1 avontuurlijke of sportieve activiteit voor 2 personen - 40 activiteiten zoals waterskiën, peddelen, escape games, paardrijden en veel meer
  • Kerstidee: vorstelijke overnachten in een kasteel of landhuis: 1 overnachting in een kasteel of landhuis met ontbijt voor 2 personen - 19 prachtige locaties in Nederland
  • Meer bekijken