Je winkelmandje is leeg

Mama, ik hou van jou!

KERSTCADEAU MOEDER

Een origineel kerstcadeau voor je moeder

Een kerstcadeau voor je moeder vinden is een speciale aangelegenheid. Een Bongo-bon is een uitstekende formule voor moeders die van nieuwe belevenissen, quality time en gezellig samenzijn houden. Onze cadeaubonnen bevatten onder meer overnachtingen, diners, wellnessarrangementen, avontuurlijke activiteiten en andere unieke ervaringen. Dankzij de verschillende thema's en de flexibele voorwaarden is een Bongo een cadeau waarmee je nooit teleurstelt. Ontdek alle cadeaus voor haar.

Verras je moeder met een cadeaubon voor kerst

Van een dagje wellness tot een gezellig restaurantbezoek: met Bongo verras je zoals jij het wilt. Jij weet namelijk ongetwijfeld waar je moeder van houdt! Sommige moeders zijn reisfanaten en brengen het liefst tijd door in een nieuwe streek. Andere moeders willen niets liever dan een weekendje ontspannen met een massage, gelaatsverzorging en saunabeurt. Of misschien houdt zij wel van een sportief dagje uit of een bezoekje aan de bioscoop?

Een prachtig kerstgeschenk voor je moeder

Geef een cadeautje boordevol activiteiten aan je moeder voor kerst en kies voor een van de verschillende cadeaubonnen van Bongo. Een mooi moment samen met je moeder, een romantisch moment voor je ouders of de ideale gelegenheid voor haar om tijd door te brengen met haar beste vriendin: je moeder zal zeker blij zijn met dit persoonlijke kerstcadeau.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.