Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Verjaardagscadeau voor 25 jaar

Wordt je partner, zoon, dochter of vriend(in) 25 jaar, maar heb je geen idee wat je hem of haar als cadeau zal geven? Geef ze eens een weekendje weg of een uitstapje cadeau! Een weekendje in Amsterdam, een culinaire ervaring in een sterrenrestaurant, een namiddagje sauna of een ballonvaart boven het Nederlandse landschap: met Bongo kan het allemaal. Op deze pagina vind je verjaardagscadeaus voor mannen en vrouwen die 25 jaar worden.

Een leuk cadeau voor de vriend(in) die 25 jaar wordt

Een kwart eeuw op de wereld. Een 25e verjaardag moet feestelijk gevierd worden met een leuk cadeau. De belevenissen van Bongo zijn de perfecte cadeaus voor vrouwen en mannen van 25 jaar en graag nieuwe ervaringen opdoen. Op deze pagina vind je cadeaubonnen beschikbaar in verschillende thema’s, zoals overnachtingen, etentjes, wellness en nog veel meer.

Leg je 25-jarige vriendin bijvoorbeeld in de watten met een cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling, massage of dagje spa. Is jouw vriend die 25 wordt een echte waaghals? Dan maak je hem zeker blij met een tandemsprong of een rit over een racecircuit. Of de jarige nu een globetrotter, fijnproever of beautyliefhebber is: bij Bongo vind je een cadeau voor elke persoonlijkheid.

Op zoek naar een verjaardagscadeau voor de 25-jarige man of vrouw?

Het zoeken naar een origineel verjaardagscadeau voor de 25-jarige man of vrouw kan gepaard gaan met de nodige frustratie. Je wilt de jarige natuurlijk een cadeau geven dat bij hem of haar in de smaak valt. Met de cadeau-ideeën van Bongo vind je binnen no-time een cadeau voor iemand die 25 jaar wordt.

Verras bijvoorbeeld je zus of broer voor zijn of haar 25ste verjaardag met een weekendje weg. Laat hem of haar een nieuwe stad of regio ontdekken. Je kunt kiezen uit verschillende soorten overnachtingen: van overnachten in een viersterrenhotel met alles erop en eraan tot een stedentrip naar Parijs. Of iemand nu 16, 18, 25, 50 of ouder wordt: bij Bongo vind je verjaardagscadeaus voor alle leeftijden, elk budget en voor hem of haar.

Onze kado-ideeën voor 25 jaar

Een leuk verjaardagscadeau vinden blijft lastig en soms weet je gewoon niet meer wat je moet geven. Vooral als de jarige alles al lijkt te hebben. Geef daarom een belevenis cadeau. Ervaringen zorgen voor nieuwe herinneringen, zullen niet in een kast liggen te verstoffen en blijven een leven lang bij. Laat de jarige iets doen wat hij of zij nog nooit heeft gedaan. Trakteer de 25-jarige vrouw of man bijvoorbeeld op een parachutesprong of een diner in een sterrenrestaurant.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters