Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Verjaardagscadeau voor vrouw

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een vrouw? Bij Bongo hebben we verjaardagscadeaus voor elk type vrouw. Laat dit jaar het bosje bloemen, doosje bonbons of flesje parfum achterwege en verras de jarige jet met een unieke belevenis. Op deze pagina vind je cadeau-ideeën waarmee je jouw zus, moeder, tante, vrouw of vriendin op haar verjaardag kunt verrassen.

Een belevenis is een leuk cadeau voor haar verjaardag

Wij weten dat geen vrouw hetzelfde is. Geef haar daarom een verjaardagscadeau dat precies past bij haar karakter en interesses. Bij Bongo vind je de leukste verjaardagscadeaus voor vrouwen en voor alle leeftijden.

Houdt jouw moeder bijvoorbeeld van een goed glas wijn? Dan maak je haar zeker blij met een wijnproeverij voor twee. Laat haar een middag of avond kennismaken met verschillende soorten wijnen en misschien vindt ze wel een nieuwe favoriet.

Of verras je beste vriendin met een wellnessweekend. Ontsnap aan de dagelijks routine en laat tijdens een behandeling alle stress van je afglijden. Wie zegt nou nee tegen een weekendje gezellig kletsen en ontspannen?

Wil je meer tijd doorbrengen met je partner? Geef je vrouw of vriendin een weekendje weg in een van de Nederlandse steden cadeau. Overnacht bijvoorbeeld in een designhotel in Maastricht en laat je verrassen door de charme van de stad aan de Maas. Met onze suggesties is het vinden van een leuk cadeau voor haar verjaardag een fluitje van een cent.

Onze kadotips waarmee je een vrouw kunt verrassen op haar verjaardag

Jouw jarige vriendin of moeder verdient natuurlijk een bijzonder cadeau op haar verjaardag. Een attent cadeau, waar je duidelijk over hebt nagedacht en dat bij de vrouw past, valt altijd in de smaak. Gelukkig is er bij Bongo voor ieder type vrouw wel een belevenis te vinden.

Tussen onze verjaardagtips vind je onder andere een familie-uitje, lekkere lunch voor twee, sportieve activiteit, beautymoment of een zoete high tea voor een verjaardag. Ook hebben we gedacht aan mensen met een groot of juist klein budget. Bij Bongo vind je namelijk allerlei soorten verjaardagscadeaus in verschillende prijsklassen.

Leuke verjaardagscadeaus voor vrouwen

Samen dingen doen is misschien wel een van de mooiste cadeaus die je een vrouw op haar verjaardag kunt geven. Bij Bongo geven we je de keuze uit verschillende soorten uitjes en overnachtingen voor één of meer personen.

Is jouw zus, vriendin of collega binnenkort jarig en heb je nog geen cadeau voor haar gevonden? Geen paniek, want met onze lastminute verjaardagscadeaus schieten we je te hulp. Binnen een paar minuten wordt de digitale versie van de gekozen cadeaubon via e-mail naar je toegestuurd. Zo is het vinden van een lastminute verjaardagscadeau voor de vrouw in je leven een stuk makkelijker en minder stressvol.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters