Je winkelmandje is leeg

Verras haar met een feestelijk diner, vrolijk familie-uitje of dagje wellness

VERJAARDAGSCADEAU VROUW

CADEAUS VOOR HAAR >

Belevenis als verjaardagscadeau voor een vrouw

Verjaardagscadeau voor je moeder, zus, oma, collega of andere lieve vrouw? Wij helpen je graag bij het vinden van een origineel cadeau dat perfect bij haar past. Met een Bongo kiest zij (of jullie) namelijk helemaal zelf hoe haar verjaardag gevierd wordt. Een Bongo kun je gebruiken op de feestelijke dag zelf of op een andere datum naar keuze. Alle Bongo's zijn maar liefst 2 jaar geldig, dus zelfs een jaar later (wanneer zij opnieuw jarig is) kan zij de cadeaubon nog gebruiken. Verras haar bijvoorbeeld met een feestelijk diner (waarbij je natuurlijk wel even vertelt dat zij jarig is, zodat er een extra feestelijk toetje geserveerd wordt), ontspannend dagje wellness of trakteer op een heerlijk weekendje weg.

Verjaardagscadeau voor een vriendin

Zoek je een verjaardagscadeau voor een vriendin of je partner? Omdat iedere Bongo een belevenis biedt voor minimaal 2 personen is het een ideaal cadeau om je geliefde of een goede vriendin te verrassen. Heb je een lieve vriendin waar je altijd bij terecht kunt? Verras haar dan met leuk uitje voor jullie samen! Een gezellig shopweekend, heerlijke high tea, dagje wellness of workshop... Zoek je een romantisch cadeau voor jou en je partner? Ga dan samen een romantisch weekendje weg, heerlijk dineren of een dagje naar de sauna. En als je het écht origineel aan wilt pakken, kun je zelfs een ballonvaart als verjaardagscadeau geven.

Cadeautips voor haar verjaardag

Kies een belevenis waar je haar zeker een plezier mee doet. Voor ieder type vrouw is er wel een activiteit te vinden. Is zij avontuurlijk, culinair of houdt ze van ontspanning? Tussen onze verjaardagtips vind je onder andere een familie-uitje, lekkere lunch voor twee, sportieve activiteitbeautymoment of een zoete high tea voor een verjaardag.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.