Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Cadeaubon voor een weekendje weg

Doorbreek het dagelijks ritme met een weekendje weg. Alle hotels zijn geselecteerd op kwaliteit en comfort. Wandelen in de natuur, een stad ontdekken of een romantisch weekendje weg ... Onze cadeaubonnen bieden 1, 2 of 3 overnachtingen voor 2 of meer personen. Geef een weekendje weg cadeau en kies uit tientallen Bongo’s voor een uniek weekendje weg in verschillende landen, waaronder Frankrijk, Italië, België, Portugal en meer.

Een overnachting als cadeau

Wil je iemand graag een weekendje of nachtje weg of twee nachtjes weg cadeau geven? Kies dan een thema dat bij die persoon past: een citytrip, een weekendje aan zee, ontspannen in een wellnesshotel, luxueus logeren, een bijzondere overnachting of de smaakpapillen verwennen met een gastronomisch weekend. Bongo heeft voor ieder wat wils.

Nachtje weg in een mooi hotel

Alle hotels hebben we met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, uitstraling en comfort. Iedere Bongo heeft een thema en de hotels waaruit je kunt kiezen zijn afgestemd op dat thema: luxehotels, romantisch weekend, pittoreske bed & breakfasts, wellnesshotels en meer. Weet je niet goed wat voor weekendje weg je cadeau moet geven? Geen nood. De ontvanger kan de bon altijd omruilen of verlengen gedurende de geldigheidsperiode.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters