Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Cadeau voor een 70ste verjaardag

Op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van je moeder? Of wordt je partner 70 en zoek je een geschenk dat ze nooit zullen vergeten? Wie 70 jaar is of wordt, verdient een bijzonder cadeau. Bongo heeft unieke cadeau-ideeën voor jou: wat dacht je van een cadeaubon waarbij ze zelf kunnen kiezen? Zo geef je een ervaring in een thema dat bij hen past cadeau, maar kun je er tegelijkertijd zeker van zijn dat ze de belevenis leuk zullen vinden.

Origineel cadeautje voor de 70-jarige

Voor een huwelijksjubileum, als verjaardagscadeau of gewoon om te tonen dat je van hen houdt: een Bongo valt in de smaak voor alle gelegenheden. Ken je een 70-jarige die van lekker eten houdt? Of kan een wellnessarrangement hen wel bekoren? Bongo helpt je graag met het vinden van een leuk cadeautje.

Onze cadeaubonnen zijn beschikbaar in verschillende thema’s: overnachten, eten en drinken, wellness en actie. Zo is er voor iedereen een persoonlijke cadeaubon te vinden. Bovendien zijn er hotels, restaurants en activiteiten in het hele land en zelfs daarbuiten.

Een leuk en persoonlijk verjaardagscadeau voor de man of vrouw van 70 jaar

Geef deze keer een origineel cadeau dat voor warme herinneringen zal zorgen en geef de ontvanger een moment om te ontspannen en te genieten.

Wordt jouw echtgenoot 70 jaar en houdt hij van lekker eten? Vier dan zijn 70e verjaardag met een diner en probeer een nieuw restaurant uit. Of laat hem nieuwe wijnen proberen tijdens een wijnproeverij.

Of vier je binnenkort de 70e verjaardag van je moeder? Trakteer haar bijvoorbeeld op een dagje wellness. Een hele dag genieten van verschillende behandelingen en ontspannen in de sauna zodat ze er weer helemaal tegenaan kan. Dit zijn slechts een aantal cadeau-ideeën waarmee je de 70-jarige kunt verrassen. Ontdek ons assortiment en kies het cadeau dat bij hem of haar past!

Cadeau-ideeën voor de 70-jarige man of vrouw

Met onze cadeau-ideeën voor de 70-jarige man of vrouw wordt de zoektocht naar een origineel verjaardagscadeau een stuk makkelijker. Is de jarige een echte Bourgondiër? Is hij of zij altijd wel in voor een weekendje weg? Of is de 70-jarige vaak te vinden in de sauna? Bij Bongo vind je cadeaus voor iedereen en, niet onbelangrijk, voor elk budget. Bekijk ons assortiment en geef een onvergetelijk dagje uit cadeau!

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters