Je winkelmandje is leeg

Cadeau-ideeën voor 70-jarigen die een uniek geschenk verdienen

CADEAU 70 JAAR

ALLE BONGO'S >

Cadeau voor iemand van 70 jaar

Op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van je moeder? Of wordt je partner 70 en zoek je een geschenk dat ze nooit zullen vergeten? Wie 70 jaar is of wordt, verdient een bijzonder cadeau. Bongo heeft unieke cadeau-ideeën voor jou: wat dacht je van een cadeaubon waarbij ze zelf kunnen kiezen? Zo geef je een ervaring in een thema dat bij hen past cadeau, maar kun je er tegelijkertijd zeker van zijn dat ze de belevenis leuk zullen vinden.

Cadeau-ideeën voor 70-jarigen

Voor een huwelijksjubileum, als verjaardagscadeau of gewoon om te tonen dat je van hen houdt: een Bongo valt in de smaak voor alle gelegenheden. Ken je een 70-jarige die van lekker eten houdt? Of kan een wellnessarrangement hen wel bekoren? Bongo helpt je graag met het vinden van een leuk cadeautje. Onze geschenkbonnen zijn beschikbaar in verschillende thema’s: overnachten, eten en drinken, wellness en actie. Zo is er voor iedereen een persoonlijke cadeaubon te vinden. Bovendien zijn er hotels, restaurants en activiteiten in het hele land en zelfs daarbuiten.

Een origineel en persoonlijk geschenk

Geef deze keer een origineel cadeau dat voor warme herinneringen zal zorgen en geef de ontvanger een moment om te ontspannen en te genieten. Ontdek ons assortiment en kies het cadeau dat bij hem of haar past!


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.