Wat is nou een goed idee voor Valentijn? Ons inziens staat quality time met jouw vriend, vriendin, man, vrouw of iemand anders die jij lief hebt met stip op de eerste plaats. Samen dineren, een romantisch weekendje weg of een dagje wellness voor twee: met de cadeaubonnen van Bongo is het allemaal mogelijk. Tussen ons aanbod vind je vast een origineel valentijnscadeau voor je lief. Ook ontdekken... Valentijnscadeau voor haar, Valentijnscadeau voor hem, Romantisch weekend weg.
Meer bekijkenBezorginformatie voor Valentijnsdag

Plaats jouw bestelling om deze op tijd voor Valentijnsdag te ontvangen vóór onderstaande data. Meer bekijken

Bezorginformatie voor Valentijnsdag

Plaats jouw bestelling om deze op tijd voor Valentijnsdag te ontvangen vóór onderstaande data. Meer bekijken


Inspiratie nodig?

Ontdek onze originele cadeau-ideeënHoe werkt het?


Op zoek naar een geschikt valentijnskado?

Op 14 februari wil jij natuurlijk de man of vrouw die je lief hebt in het zonnetje zetten met een origineel en romantisch valentijnscadeau. Het is alleen steeds moeilijker om ieder jaar een origineel cadeau te vinden.

Vermijd de clichés zoals een bos rode rozen, een geurtje of een doos chocolade en pak het dit jaar eens anders aan! Verras hem of haar met een leuk en origineel valentijnscadeau.

Is je lief avontuurlijk of kan hij of zij juist enorm genieten van een culinair uitje? Geef dan een romantisch etentje, een ballonvaart of een massage voor twee cadeau. Bekijk ons assortiment en vind een leuk cadeau voor Valentijnsdag waar hij of zij nog lang aan terug zal denken.

Onze valentijnscadeautjes voor mannen en vrouwen

Het is weer tijd om de man of vrouw in je leven te verrassen met een leuk valentijnskado. Maar het vinden van een geschikt cadeau kan een behoorlijke uitdaging zijn. Snel denk je aan traditionele cadeaus, maar je wilt ook niet iets geven dat direct in de kast verdwijnt onder een laag stof. Liever geef je hem of haar iets dat met aandacht gekozen is. Geef daarom een cadeaubon van Bongo met Valentijnsdag. Voor elk type man en vrouw hebben we een belevenis: van een ritje in een Ferrari, skydiven tot een luxe overnachting in een kasteel. Met een Bongo geef je niet alleen een leuke middag of weekend cadeau, maar ook mooie herinneringen.

Een belevenis is een leuk cadeau voor Valentijnsdag

Heb je geen idee wat je zal geven voor Valentijn? Een lief kaartje, ontbijt op bed, doosje chocolade of boeket bloemen is altijd leuk, maar misschien wil je dit jaar jouw partner of een dierbare met iets origineels verrassen. Wat dacht je van een belevenis? Tover een glimlach op het gezicht van je vriend of vriendin met een uitje, activiteit of weekendje weg voor twee. Een dagje uit of weekendje weg zal hem of haar veel langer bijblijven dan een fysiek cadeau. Met honderden belevenissen in verschillende thema’s vind je ongetwijfeld een leuk cadeau voor Valentijnsdag.

Doe inspiratie op voor een valentijnscadeau

Of jullie nu al langer samen zijn of elkaar net kennen, een dagje uit of weekendje weg is altijd een leuk cadeau voor valentijn. Er is toch niets beters dan samen tijd doorbrengen. Vier de liefde met een romantisch weekendje weg. Tijd en aandacht voor elkaar schiet er nog wel eens bij in vanwege werk, kinderen, sporten en andere afspraken. Daarom is het zo belangrijk om af en toe er samen op uit te gaan. Tijdens een weekendje weg praat je weer snel bij en maak je mooie herinneringen voor later. Aan zee, in de natuur of in een stad, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een e-Bongo bon is het ideale last minute valentijnscadeau

Heb je geen tijd gehad om een cadeau te kopen? Of heb je net iets te lang gewacht met het kopen van een valentijnscadeau? Geen paniek, want met een e-Bongo ben je altijd op tijd! Een digitale versie van de cadeaubon ontvang je direct in je mailbox. Zo kun je zelfs lastminute je geliefde op Valentijnsdag verrassen met een cadeau.

Kies voor valentijnsdag uit één van onze leuke valentijn cadeaus:

 • Romantisch Weekend met Diner : 1 overnachting met ontbijt en diner voor 2 personen - 870 romantische hotels
 • From Paris with Love : 1, 2 of 3 overnachtingen met ontbijt voor 2 personen - 45 hotels in Parijs
 • Romantische Wellnessdag in de Benelux : 1 toegang tot de wellness voor 2 personen - 36 wellnesscentra
 • Twee Dagen Parijs : 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen - 15 hotels in Parijs
 • Romantische 2-daagse vakantie in de Benelux : 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen - 76 hotels
 • Romantische 2-daagse met diner in Nederland : 1 overnachting met ontbijt en diner voor 2 personen - 18 romantische hotels in Den Haag, Limburg, Apeldoorn ...
 • Movie voor Twee : 1 film voor 2 personen - 17 bioscopen
 • 3 Dagen Delicieus Logeren : 2 overnachtingen met ontbijt en 1 diner voor 2 personen - 630 smaakvolle hotels
 • Luxe Wellnessweekend : 1 overnachting met ontbijt en wellness voor 2 personen - 650 hotels met uitgebreide wellnessfaciliteiten
 • 2-daagse met diner in de Benelux en Duitsland : 1 overnachting met diner en ontbijt voor 2 personen - 95 luxueuze hotels en B&B's in België en Nederland
 • Meer bekijken

  Internationale websites