Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Originele valentijnscadeaus

Originele valentijnscadeaus

Originele valentijnscadeaus

Ontdek onze belevenissen


Verras met een origineel valentijnscadeau

Wat is nou een goed idee voor Valentijn? Ons inziens staat quality time met jouw vriend, vriendin, man, vrouw of iemand anders die jij lief hebt met stip op de eerste plaats. Samen dineren, een romantisch weekendje weg of een dagje wellness voor twee: met de cadeaubonnen van Bongo is het allemaal mogelijk. Tussen ons aanbod vind je vast een origineel valentijnscadeau voor je lief.

Op zoek naar een geschikt valentijnskado?

Op 14 februari wil jij natuurlijk de man of vrouw die je lief hebt in het zonnetje zetten met een origineel en romantisch valentijnscadeau. Het is alleen steeds moeilijker om ieder jaar een origineel cadeau te vinden. Vermijd de clichés zoals een bos rode rozen, een geurtje of een doos chocolade en pak het dit jaar eens anders aan! Verras hem of haar met een leuk en origineel valentijnscadeau.

Is je lief avontuurlijk of kan hij of zij juist enorm genieten van een culinair uitje? Geef dan een romantisch etentje, een ballonvaart of een massage voor twee cadeau. Bekijk ons assortiment en vind een leuk cadeau voor Valentijnsdag waar hij of zij nog lang aan terug zal denken.

Onze valentijnscadeautjes voor mannen en vrouwen

Het is weer tijd om de man of vrouw in je leven te verrassen met een leuk valentijnskado. Maar het vinden van een geschikt cadeau kan een behoorlijke uitdaging zijn. Snel denk je aan traditionele cadeaus, maar je wilt ook niet iets geven dat direct in de kast verdwijnt onder een laag stof. Liever geef je hem of haar iets dat met aandacht gekozen is. Geef daarom een cadeaubon van Bongo met Valentijnsdag. Voor elk type man en vrouw hebben we een belevenis: van een ritje in een Ferrari, skydiven tot een luxe overnachting in een kasteel. Met een Bongo geef je niet alleen een leuke middag of weekend cadeau, maar ook mooie herinneringen.

Een belevenis is een leuk cadeau voor Valentijnsdag

Heb je geen idee wat je zal geven voor Valentijnsdag? Een lief kaartje, ontbijt op bed, doosje chocolade of boeket bloemen is altijd leuk, maar misschien wil je dit jaar jouw partner of een dierbare met iets origineels verrassen. Wat dacht je van een belevenis? Tover een glimlach op het gezicht van je vriend of vriendin met een uitje, activiteit of weekendje weg voor twee. Een dagje uit of weekendje weg zal hem of haar veel langer bijblijven dan een fysiek cadeau. Met honderden belevenissen in verschillende thema’s vind je ongetwijfeld een leuk cadeau voor Valentijnsdag.

Doe inspiratie op voor een valentijnscadeau

Of jullie nu al langer samen zijn of elkaar net kennen, een dagje uit of weekendje weg is altijd een leuk cadeau. Er is toch niets beters dan samen tijd doorbrengen. Vier de liefde met een romantisch weekendje weg. Tijd en aandacht voor elkaar schiet er nog wel eens bij in vanwege werk, kinderen, sporten en andere afspraken. Daarom is het zo belangrijk om af en toe er samen op uit te gaan. Tijdens een weekendje weg praat je weer snel bij en maak je mooie herinneringen voor later. Aan zee, in de natuur of in een stad, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een e-Bongo is het ideale last minute valentijnscadeau

Heb je geen tijd gehad om een cadeau te kopen? Of heb je net iets te lang gewacht met het kopen van een valentijnscadeau? Geen paniek, want met een e-Bongo ben je altijd op tijd! Een digitale versie van de cadeaubon ontvang je direct in je mailbox. Zo kun je zelfs lastminute je geliefde op Valentijnsdag verrassen met een cadeau.


Koop met een gerust hart
dankzij onze geldigheidsduur van 39 maanden***


De leukste ideeën voor een origineel valentijnscadeau


Naar alle cadeaus

Levering

PostNL

Bestel vóór 11 februari 14.00 uur om je valentijnscadeau op tijd thuis te ontvangen.

Levering

UPS Access Point

Bestel vóór 9 februari 14.00 uur om je valentijnscadeau op tijd thuis te ontvangen.

Valentijnscadeaus voor elk budget

Bij Bongo vind jij het perfecte cadeau voor Valentijnsdag wat past bij jouw budget


Valentijnscadeaus waar iedereen blij van wordt

Ontdek een waaier aan belevenissen


Inspiratie nodig?

Ontdek onze originele cadeau-ideeën