Je versie van Internet Explorer is verouderd

We raden je aan om de brower te updaten of om een andere browser te gebruiken. Hieronder vind je een lijst met de meest populaire browsers. Klik op het icoontje om de pagina te bezoeken waar je de browser kunt downloaden. Nieuwste versie downloaden

×

Een diner-cadeaubon voor een culinaire belevenis

Een diner-cadeaubon voor een culinaire belevenis Een diner-cadeaubon voor een culinaire belevenis

Bekijk alle cadeaus

Kies een restaurant-cadeaubon naar smaak en verras met een culinair cadeau. Je kunt kiezen uit verschillende diner-cadeaubonnen voor een lunch, diner, borrel of zoetigheid in een leuk restaurant of café. De restaurants zijn allen uitgekozen op kwaliteit en service. Wil je iemand graag een culinaire belevenis cadeau geven? Je kunt onder andere kiezen voor een heerlijke high tea, luxueus diner in een sterrenrestaurant, hoofdgerecht voor twee, gezellig borrelen of een diner met wijn. Bedenk waar de persoon die jij wilt verrassen van houdt en vind jouw ideale diner-cadeaubon.

Unieke dinerbon: een cadeau om op te eten

Echte liefde gaat door de maag. Daarom valt een diner-cadeaubon vrijwel altijd in de smaak. De ontvanger kan zelf het restaurant en de datum voor het etentje kiezen. Het is dan ook geschikt voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, huwelijkscadeau of voor Valentijn. Alle dinerbonnen zijn maar liefst twee jaar geldig. Bevalt de cadeaubon toch niet helemaal, dan kan de ontvanger de bon altijd omruilen of verlengen tijdens de geldigheidsperiode.

Wat kun je doen?
  • Kijk de spelling van je zoekopdracht na
  • Probeer een meer algemene zoekopdracht
  • Verwijder de andere filters