Je winkelmandje is leeg

Een onvergetelijk cadeau voor papa

KERSTCADEAU VADER


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ONZE CADEAU-IDEEËN VOOR VADERS

Een origineel kerstcadeau voor je vader

Het is algemeen geweten: vaak is het moeilijker om een cadeau te vinden voor je vader dan voor je moeder. Merk je dat je vorige cadeautjes soms gewoon ergens blijven liggen? Of wil je dit jaar eens origineel uit de hoek komen? Dan heeft Bongo dé oplossing: een cadeaubon voor een unieke belevenis. Het is perfect als kerstcadeau voor vaders die graag nieuwe streken ontdekken, nieuwe smaken proeven en nieuwe sporten uitproberen. Dit kerstgeschenk voor je vader zal zeker in de smaak vallen.

Jouw cadeau voor kerst voor je vader

Iedere vader is anders en houdt dus van andere dingen. Bongo speelt hierop in en heeft cadeaubonnen in verschillende thema's. Van overnachten en etentjes tot wellness en avontuur: je vindt het bij ons allemaal. Geef je vader bijvoorbeeld een helikoptervlucht, citytrip, gastronomisch diner, speciale overnachting of unieke rijervaring. Waar hij ook van houdt, met Bongo geef je een kerstgeschenk aan je vader dat hij ongetwijfeld zal appreciëren. Hij krijgt zowel een persoonlijk kerstcadeau als ruime keuze.

Een kerstgeschenk voor papa

Verras je vader met een cadeau voor kerst om te koesteren. Geen materieel cadeau, maar een belevenis om te onthouden. In binnen- of buitenland, ontspanning of actie: jouw vader kiest zelf wat hij verkiest. Ontdek alle cadeaus voor hem en geef een originele cadeaubon als kerstcadeau. Bongo heeft eveneens diverse kerstcadeaus voor moeders.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.