SMARTBOX REVIEWBELEID

Dit Beleid beschrijft de verantwoordelijkheden van de begunstigde. Smartbox kan dit Reviewbeleid te allen tijde wijzigen.

Door uw review te schrijven, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de voorwaarden van dit beleid en ze na te leven.

De reviews van begunstigden worden standaard gesorteerd op de meest relevante beoordeling. Er zijn andere sorteeropties mogelijk: de meest relevante en de hoogste en laagste scores.

ARTIKEL 1 - VERPLICHTINGEN VAN DE BEOORDELAAR

Zodra u voldoende ervaring heeft opgedaan, ontvangt u een e-mail waarin u wordt uitgenodigd om feedback te geven en uw ondervinding te analyseren. U hebt 30 dagen na ontvangst van de e-mail om een ​​review te schrijven. Na deze periode kunnen begunstigden geen reviews meer schrijven.

Door uw reviews te plaatsen, bevestigt u dat:

 • u ouder dan 18 jaar bent;
 • de review uw ervaring uit de eerste hand met deze Smartbox-partner weergeeft;
 • u geen belangenconflicten met Smartbox of de Partner heeft;
 • u akkoord gaat dat Smartbox contact met u opneemt om de juistheid van uw review te verifiëren.

Elke beoordelaar is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn review. De begunstigde stemt ermee in om het volgende niet te plaatsen:

 • opmerkingen, afbeeldingen of URL's die verwijzen naar websites die inhoud aanbieden die discriminerend is of die illegale of schadelijke activiteiten promoten of aanmoedigen (of die hiertoe aangemerkt kunnen worden);
 • reviews aangemoedigd door betaling of korting op tarieven of diensten;
 • e-mailadressen, telefoonnummers of links naar andere websites of serviceplatforms.

Zodra uw review is gepubliceerd, kunt u hem niet wijzigen, maar u kunt via een e-mail de verwijdering ervan verzoeken. De begunstigde draagt kosteloos en exclusief alle rechten over met betrekking tot reproductie, representatie, vertaling, gebruik, exploitatie, aanpassing en verspreiding van de door hem gepubliceerde reviews.

ARTIKEL 2 - MODERATIE DOOR SMARTBOX

Reviews zullen door Smartbox worden gematigd binnen een maand voorafgaand aan de publicatie. Smartbox behoudt zich het recht voor om reviews die in strijd zijn met de voorwaarden van dit Reviewbeleid definitief en zonder kennisgeving niet te publiceren of uit te sluiten.

2.1.- REDENEN VOOR AFWIJZING VAN EEN REVIEW

Smartbox kan beslissen om uw review niet te publiceren als deze het volgende bevat:

 • informatie die de rechten van een persoon schendt, waaronder privacy- en intellectuele eigendomsrechten;
 • vulgair, obsceen, bedreigend, lasterlijk, intimiderend en/of ander ongepast taalgebruik;
 • onbegrijpelijke taal;
 • inhoud die niet relevant is voor de ervaring;
 • een duidelijk belangenconflict;
 • ongepaste opmerkingen over Smartbox, de Partner, een andere review of de auteur ervan;
 • verwijzingen naar websites, hyperlinks, URL's, e-mailadressen of telefoonnummers, inclusief die van de begunstigde of Partner of Smartbox;
 • inhoud die als spam kan worden beschouwd.

Dit is geen uitputtende lijst. In het geval dat uw review wordt afgewezen, zal Smartbox u per e-mail de reden voor de weigering van de publicatie van uw review op onze website meedelen.

Een Partner of Begunstigde kan misbruik van een review melden, indien naar zijn oordeel de inhoud als beledigend kan worden beschouwd. Deze melding dient te worden gerechtvaardigd.

ARTIKEL 3 - ARCHIVERING

Smartbox archiveert reviews die ouder zijn dan 24 maanden. Als uw deelname beëindigt of de Box wordt afgesloten, kan uw review worden gearchiveerd.

Als we de review verwijderen of nieuwe inhoud toevoegen aan de eerder door u geschreven review, zullen we betreffende review verwijderen omdat deze niet meer relevant is voor begunstigden. We zullen uw review echter na twee jaar archiveren. In elk geval wordt u per e-mail op de hoogte gebracht.

RUIME KEUZE Meer dan 15.000 belevenissen
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group Nederland om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.