Je winkelmandje is leeg

Ontspanning en verwenning

WELLNESSWEEKEND IN WELLNESSHOTEL

ALLE WELLNESSBONNEN >

Een wellnessweekend als cadeau

De perfecte manier om te ontspannen? Een wellnessweekend natuurlijk! Je kent vast wel iemand die het druk heeft en wel wat verwenning kan gebruiken. Dan heb je met Bongo het ideale cadeau in handen. Dankzij onze cadeaubonnen geef je namelijk een weekendje wellness in een doosje als geschenk. Elke Bongo bevat een selectie aan hotels met wellnessfaciliteiten waar de ontvanger gebruik van kan maken. Ontdek al onze wellnessbonnen en vind een origineel cadeau waar je iemand blij mee maakt!

Wellness met overnachting om helemaal te ontspannen

Of ze nu van massages, sauna of jacuzzi houden, in ons assortiment vinden ze zeker een wellnessweekend dat hen aanspreekt. Bovendien is een cadeaubon voor een weekendje wellness een cadeau voor twee: hij of zij kan er dus samen met zijn of haar partner, vriend(in) of iemand anders. Misschien kunnen jullie zelfs samen een weekendje weg plannen! De mogelijkheden zijn echt eindeloos met onze Bongo's, want je kunt kiezen uit meer dan 50 cadeaubonnen voor overnachtingen en honderden activiteiten.

Bongo: een onvergetelijk geschenk

Het concept van Bongo is eenvoudig: jij kiest een geschenkbon die je cadeau wilt geven en de ontvanger kiest vervolgens zijn of haar favoriete hotel uit de selectie. Er zijn wellnesshotels in verschillende regio's en met verschillende faciliteiten. Wil hij of zij liever een gastronomisch weekend of zelfs een avontuurlijk weekend? Ook dat is mogelijk! De cadeaubon kan gratis omgeruild worden tijdens de geldigheidsperiode van twee jaar.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.