Je winkelmandje is leeg

Zonnebaden of zwemmen?

WEEKENDJE WEG AAN ZEE

ALLE OVERNACHTINGEN >

Weekendje weg aan zee tijdens de zomer of de winter

Niets is zo leuk als op een warme zomerdag aan de zee te kunnen genieten van de zon. Ook op winterdagen is het strand een mooie bestemming: maak bijvoorbeeld een lange wandeling met de hond en geniet achteraf van een heerlijk kopje koffie. Met Bongo geef je een weekendje aan zee cadeau. Onze geschenkbonnen zijn 2 jaar geldig, dus het is mogelijk om te wachten tot het meest geschikte moment om gebruik te maken van de bon.

Talloze mogelijkheden voor een weekendje aan de kust

Samen met je partner genieten van een romantisch weekend of met vrienden of vriendinnen een uitje aan zee plannen: de mogelijkheden zijn eindeloos met een Bongo. De ontvanger kan kiezen uit hotels in verschillende steden en er zijn zelfs overnachtingen in het buitenland mogelijk. Een overnachting combineren met een diner, een saunabezoek of een sportieve activiteit? Ook dat kan. Onze Bongo’s zijn beschikbaar in uiteenlopende thema’s.

Ideeën voor een weekendje weg

Een weekend aan de kust is altijd een goed idee. Of je nu een cadeau zoekt voor een speciale gelegenheid of gewoon zelf een leuk weekendje weg wil plannen als verrassing voor je partner, je vindt vast je gading in ons aanbod. Wil je inspiratie opdoen? Ontdek dan zeker al onze overnachtingen in eigen regio en daarbuiten.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.