Je winkelmandje is leeg

De Grote Markt, het Atomium en wafels: het beste van Brussel

WEEKENDJE BRUSSEL

ALLE OVERNACHTINGEN >

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

Geef een weekendje naar Brussel cadeau

Je partner verrassen met een origineel Valentijnscadeau? Je ouders er een weekendje op uit laten gaan? Een bevriend koppel een geschenk geven voor hun huwelijk of huwelijksverjaardag? Cultuur, gastronomie of gewoon op je eigen tempo Brussel verkennen: met Bongo zijn de mogelijkheden zo goed als eindeloos. Bongo heeft een cadeaubon voor elke smaak en voor elk budget.

Wat zien en doen in Brussel?

Brussel staat vaak bekend als de hoofdstad van Europa en de plaats waar heel wat EU-zaken zich afspelen. Deze stad heeft echter nog heel wat meer te bieden! Ontdek bijvoorbeeld alle toeristische trekpleisters: van de Grote Markt tot Manneken Pis. Vind je dat een heerlijke lunch of diner niet mogen ontbreken? Dan heeft Bongo diverse cadeaubonnen voor restaurants in Brussel. Sluit de dag af met een hotelovernachting waarbij de ontvanger van je geschenk in de watten gelegd worden.

Ontdek Brussel

Geef een hotelovernachting cadeau of gebruik de Bongo-bon samen met je partner of met vrienden. Eerder een andere stad in gedachten? Ontdek dan zeker ook onze cadeaubonnen voor overnachtingen in andere steden, zoals Amsterdam, Parijs of Londen.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.