Je winkelmandje is leeg

De grachten, het Vondelpark en poffertjes: het beste van Amsterdam

WEEKENDJE AMSTERDAM

ALLE OVERNACHTINGEN >

AANRADERS VOOR EEN WEEKENDJE AMSTERDAM

Citytrip in Amsterdam

Amsterdam is een favoriet bij toeristen, maar heb jij al eens de tijd genomen om deze stad écht te ontdekken? Als je een origineel cadeau zoekt voor een speciale gelegenheid, om bijvoorbeeld jouw partner, jouw ouders of een vriend(in) te verrassen, dan zit je goed bij Bongo. Dankzij onze cadeaubonnen geef je hem of haar een overnachting in Amsterdam cadeau. Zo hebben ze de kans om te genieten van een cultureel uitstapje in een interessante hoofdstad. Ontdek onze cadeaubonnen voor Amsterdam!

Activiteiten in Amsterdam

Een weekendje Amsterdam is altijd een avontuur. Met een cadeaubon van Bongo geef je iemand een hotelovernachting in deze fascinerende stad. Hij of zij kiest zelf hoe ze de citytrip doorbrengen. Doen ze het graag rustig aan door te wandelen langs de grachten? Zijn ze wel te vinden voor cultuur met een bezoek aan het Rijksmuseum? Of willen ze graag proeven wat de restaurants in Amsterdam te bieden hebben? Wat zijn of haar interesses ook zijn, er is altijd wel iets dat hem of haar zal aanspreken.

Een cadeaubon voor het perfecte weekendje weg

Wil je graag een cadeaubon voor een andere stad geven? Ook dat is mogelijk! Zo kun je met Bongo bijvoorbeeld verrassen met een hotelovernachting in Brussel, Parijs, Londen, Berlijn en nog veel meer. Laat je inspireren door ons aanbod en zoek een geschenkbon uit met een leuk thema.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.