Wat is Bongo?

Een Bongo is een originele manier om van een belevenis te genieten. Elke cadeaubon bevat diverse activiteiten.

Bongo is de originele cadeaubon, ook wel ‘belevenisbon’ genoemd, van Smart & Co. Elke cadeaubon bevat een waaier aan belevenissen. We maken cadeaubonnen in zes grote categorieën: Weekendjes Weg, Eten & Drinken, Wellness, Actie & Avontuur, Luxueus Overnachten en Citytrips. Een gastronomisch diner, een weekendje Parijs, een deugddoende massage of een dagje achter het stuur als een echte racepiloot… Je kunt het zo gek niet bedenken of Bongo maakt het waar!

Een e-Bongo is een digitale versie van het Bongo doosje. Een e-Bongo wordt direct & gratis geleverd als e-mail voucher. In de mail klik je op 'download voucher'.

Print je e-Bongo uit en geef hem cadeau in een mooie envelop en/of met een kaartje.

Of stuur hem met een persoonlijk berichtje door naar het e-mail adres van de ontvanger. De ontvanger kan via onze website www.usebongo.nl alle keuzes bekijken.

Een Bongo Giftcard is ons allernieuwste product, uitsluitend verkrijgbaar via onze officiële winkels en enkele verkooppunten.

De Bongo Giftcards bestaan uit een kaartje, met daarop een Bongonummer en activeringscode, die u op onze website kan ingeven om de verschillende mogelijkheden te consulteren.

Giftcards komen in een heel aantal specifieke en unieke thema's, waaronder bijvoorbeeld Passie voor Chocolade, Gourmet Burger, Ontbijt aan Huis, Weekendje Elzas. Om onze klanten niet van deze speciale thema's te onthouden, worden deze via de website ook aangeboden onder de vorm van een e-Bongo (een digitale Bongo).

De Giftcards zijn op alle vlakken vergelijkbaar met onze e-Bongo's: eenzelfde systeem qua geldigheid (2 jaar vanaf aankoop), activatie en keuzemogelijkheden via de website, en steeds omruilbaar of verlengbaar tot 6 maanden na de vervaldatum.

Smiley face

Elke Bongo bestaat uit een doosje, een boekje en een voucher. Het doosje is voorzien van een mooie cover met achteraan een overzicht van de verschillende partners bij wie je terechtkunt met die specifieke bon. Binnenin vind je een boekje en een voucher. In het boekje vind je extra informatie over de partners, sprekende foto’s en de mogelijke arrangementen die je kunt reserveren.


Met een Bongo-belevenisbon schenk je iemand een heel leuke ervaring binnen een bepaald thema. Elke Bongo bevat tientallen belevenissen om uit te kiezen. De ontvanger kiest zelf de belevenis die hij/zij het leukst vindt. Een ideaal cadeau dus!

 

  

Voucher : Na je keuze activeer je eerst je bon via de website. Nadien reserveer je jouw favoriete hotel of activiteit. Hotelovernachtignen reserveer je heel eenvoudig via onze website www.usebongo.nl. Andere activiteiten reserveer je rechtstreeks bij de aanbieder (restaurant, wellness center, fotograaf, etc).

Boekje : In het doosje zit een boekje waarin alle keuzemogelijkheden worden beschreven met foto's, routebeschrijving etc. Op basis van deze informatie kan je als ontvanger van de Bongo zelf je favoriete belevenis kiezen.

 

 

RUIME KEUZE Meer dan 15.000 belevenissen
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group Nederland om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.