Je winkelmandje is leeg

Hiep hiep hoera! Bekijk onze verjaardagtips!

VERJAARDAGSCADEAU

ALLE VERJAARDAGSCADEAUS >

Origineel verjaardagscadeau voor de jarige

Er is er een jarig, hoera, hoera... Maar wat ga je cadeau geven? Laat het flesje drank of bosje bloemen dit jaar eens achterwege en vier zijn of haar verjaardag met een belevenis. Om je te helpen een origineel verjaardagscadeau te kiezen, vind je op deze pagina onze cadeautips voor een verjaardag voor man en vrouw. Met een cadeaubon van Bongo kan de jarige kiezen uit tal van activiteiten om met één of meer personen van te genieten. Dus of je nu op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeau voor een man of een verjaardagscadeau voor een vrouwvoor iedere jarige is er wel een Bongo te vinden!

Maak er een écht verjaardagscadeautje van

Een cadeau voor een verjaardag mag er natuurlijk feestelijk uitzien. Je kunt jouw Bongo dan ook in een mooie verjaardagsverpakking laten steken én een gratis wenskaartje toevoegen met jouw felicitatietekst. Zo maak je eenvoudig een échte verrassing van jouw Bongo-geschenkbon: uitpakken maar!

Te laat voor een verjaardag?

Ben je aan de late kant met het kopen van jouw verjaardagscadeautje of kun je niet persoonlijk naar de verjaardag komen? Verras dan met een e-Bongo: direct & gratis geleverd als e-mailvoucher. De e-voucher kun je met jouw felicitatietekst doorsturen naar het e-mailadres van de ontvanger. Iedere Bongo is twee jaar geldig en bevat een ruime keuze aan activiteiten en locaties door het hele land. Ook de datum waarop hij of zij de Bongo gebruikt, kan de jarige zelf bepalen. En mocht de Bongo nu toch niet helemaal in de smaak vallen, dan kan deze gratis omgeruild worden.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.