Je winkelmandje is leeg

Van kajakken tot mountainbiken: een sportief weekend buitenshuis

SPORTIEF WEEKEND

ALLE ACTIEVE BONNEN >

Een sportief weekend

Misschien ken je iemand die al eens een bepaalde sportieve activiteit uitgeprobeerd heeft en er nog altijd over spreekt. Of misschien ken je iemand die al heel lang een bepaalde sport wil uitproberen. Voor welke gelegenheid, leeftijd en voorkeuren dan ook, als je weet dat hij of zij van sport en avontuur houdt, dan kun je ervan op aan dat een cadeaubon van Bongo zeker in de smaak valt. We hebben cadeaubonnen voor een sportief weekend, met diverse activiteiten en overnachtingen. Ontdek bijvoorbeeld onze activiteiten te land, te water en in de lucht.

Talloze mogelijkheden voor sportieve activiteiten

Roeien, karten of een klimparcours afleggen: je partner, vriend(in), vader, moeder, zoon of dochter kan zich buitenshuis uitleven met onze cadeaubonnen. Soms zit het weer jammer genoeg niet mee, maar dat hoeft niet te betekenen dat het sportief weekend in het water valt. Er zijn namelijk ook verschillende activiteiten die binnen doorgaan, zoals indoor skydiven, indoor paintball of een escape room. Er zit zeker iets bij waar de ontvanger van zal genieten.

Een weekend vol activiteiten

De ontvanger van je cadeaubon heeft voldoende tijd om te kiezen uit de vele activiteiten, want de geschenkbon is maar liefst twee jaar geldig. Wil hij of zij liever een andere cadeaubon met sportieve activiteiten uitkiezen? Of heeft hij of zij de voorkeur voor een volledig ander thema? Dan is het geen enkel probleem om de Bongobon om te ruilen.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.