Je winkelmandje is leeg

Ontspannen met een saunabeurt

SAUNA CADEAUBON

ALLE WELLNESSBONNEN >

Cadeaubon voor een sauna-arrangement

Van afvalstoffen afvoeren tot volledig ontstressen: een sauna heeft heel wat voordelen. Kies daarom voor een cadeaubon en geef een moment rust cadeau tijdens een weldoend saunabezoek. Het is niet enkel een leuke ervaring om cadeau te doen aan je partner en om samen van te genieten, maar het is eveneens een persoonlijk geschenk voor familie en vrienden.

Saunalocaties in Nederland, België en daarbuiten

Bongo heeft een uitgebreid aanbod aan saunalocaties in verschillende regio’s. Zo hebben we partners in België, Nederland, Frankrijk en diverse andere landen in Europa. Je kunt er dus altijd op rekenen dat je een sauna in jouw buurt vindt.

Privé sauna en vele andere wellnessarrangementen

Dankzij Bongo is het zeer eenvoudig om een bijzonder wellnessarrangement te schenken. Wil je een saunabezoek graag combineren met een overnachting? Dat kan! Ontdek bijvoorbeeld onze cadeaubonnen voor een compleet wellnessuitje. Ook een dagje sauna met wat lekkers en een exclusief relaxweekend met diner behoren tot de mogelijkheden.

Een compleet sauna- en wellnessweekend

Wil je een complete sauna- en wellnessbeleving cadeau geven? Verras dan eens met een wellnessweekend. De ontvanger wordt tijdens dit weekend helemaal in de watten gelegd. Met Bongo is het dan ook steeds zonder zorgen genieten in een setting naar keuze. Heb jij of de ontvanger niet meteen tijd om gebruik te maken van de sauna cadeaubon? Geen probleem: alle Bongo’s zijn twee jaar geldig. Bovendien kunnen ze gratis omgeruild worden als de ontvanger liever een andere bon wil uitproberen.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.