Je winkelmandje is leeg

Samen bijzonder overnachten

ROMANTISCH WEEKENDJE WEG

ALLE OVERNACHTINGEN >

Romantisch weekend als cadeau

Tijd voor elkaar, (her)ontdekken en herinneringen creëren... Dat is wat een romantisch weekendje weg kan bieden! Wil je graag een weekendje weg cadeau geven? Je kunt kiezen uit vele soorten weekendjes, zoals een romantische citytrip, kasteelweekend, bijzondere bed & breakfast of een luxueuze overnachting met champagne. Alle Bongo’s bieden 1, 2 of 3 overnachtingen voor twee personen.

Bijzonder overnachten in een romantisch hotel

Elke Bongo heeft een thema en geeft keuze uit tientallen hotels binnen dit thema. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vele bijzondere overnachtingen: luxueus, pittoresk, trendy, historisch en wellness. Alle hotels zijn met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit, uitstraling & comfort. De ontvanger van de Bongo kan zelf kiezen op welke datum ze van het hotelarrangement gebruik willen maken. Weet je niet goed waar je iemand blij mee maakt? Geen zorgen. Er is altijd de mogelijkheid om de Bongo gratis om te ruilen.

Romantische cadeaus

Bij Bongo vind je tientallen cadeaus voor koppels. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, zoals Valentijnsdag, de dag waarop we iemand die we lief hebben in het zonnetje zetten met een romantisch valentijnscadeau. Ook voor een bruiloft is een Bongo uitstekend geschikt. Een huwelijk is een altijd een bijzondere gelegenheid om bij aanwezig te mogen zijn. Een huwelijkscadeau mag dan ook zeker iets origineels zijn. Geef bij voorkeur een huwelijkscadeau waar het bruidspaar samen van kan genieten.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.