Je winkelmandje is leeg

Keuze uit talloze culinaire belevenissen

RESTAURANT CADEAUBON

ALLE DINEERBONNEN >

Een restaurant cadeaubon naar smaak

Een Bongo restaurant cadeaubon is een cadeau met smaak. Geen standaard cadeaukaart, maar een gethematiseerde diner-cadeaubon met keuze uit een kwalitatieve selectie aan culinaire belevenissen. Jij kiest een restaurantbon die bij de ontvanger past: heerlijk dineren, romantisch etentje, gezellige high tea of overnachting met diner. De ontvanger kiest uit het brede aanbod zijn of haar favoriete restaurant in bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge, Amsterdam, Maastricht of een van de andere culinaire steden in de Benelux. Je kunt jouw restaurant cadeaubon op 2 manieren ontvangen: Per post in een luxe doosje (met cadeauverpakking) óf per e-mail als digitale voucher.

MICHELIN-sterrenrestaurants

In ons assortiment vind je eveneens een cadeaubon voor sterrenrestaurants. Met deze Bongo heb je keuze uit restaurants die in de meest actuele MICHELIN-gids minimaal één ster hebben gekregen. In elk van deze restaurants kun je met de Bongo terecht voor een gastronomisch verrassingsdiner van minimaal 3 gangen. Je hebt keuze uit vele sterrenrestaurants in Nederland en België. In het cadeaubon boekje vind je bovendien de favoriete recepten van de sterrenchefs.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.