Je winkelmandje is leeg

ORIGINELE KERSTKADO-IDEEËN EN -TIPS


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

Originele kerstkado-ideeën en -tips

Geen inspiratie voor leuke kerstkado's? Bongo geeft je kado-ideeën voor een onvergetelijke kerst. Zo hebben wij bijvoorbeeld ideeën en tips voor hem, voor haar en voor je ouders. De ontvanger van je kadobon kiest de activiteit, datum en locatie van zijn of haar voorkeur. Doe inspiratie op voor een kerstgeschenk in ons assortiment!

Kadotips voor kerst

Een Bongo is een avontuur van begin tot eind. Je kunt de ontvanger verrassen met een Bongodoosje of met een e-Bongo, die afgeprint of via e-mail verstuurd kan worden. Hij of zij kiest vervolgens uit talloze activiteiten. In het bijbehorende boekje worden alle belevenissen tot in de details besproken. Keuze gemaakt? Na het reserveren van de belevenis kan de ontvanger van je kadobon uitkijken naar een onvergetelijke ervaring.

Van overnachten tot avontuur

De thema’s van Bongo zijn zo uitgebreid dat iedereen wel zijn of haar gading vindt. Overnachten, eten en drinken, wellness of avontuur: met zoveel keuze vind je ongetwijfeld een origineel kado voor kerst. Onze partners worden met zorg geselecteerd om een unieke en kwalitatieve ervaring te garanderen. Bovendien kan de ontvanger de geschenkbon gratis omruilen gedurende de geldigheidsperiode.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.