Je winkelmandje is leeg

Keuze uit tientallen hotelovernachtingen

NACHTJE WEG

ALLE OVERNACHTINGEN >

Samen een nachtje weg met Bongo

Je partner verrassen met een romantisch nachtje weg, je ouders een citytrip cadeau geven, eropuit met een vriendin of de oppas bedanken? Onze cadeaubonnen voor een nachtje weg zijn perfect als geschenk. Op deze pagina vind je een greep uit ons aanbod voor 1 nachtje weg. Bijzonder overnachten, in luxe overnachten, inclusief wellness of met een vleugje romantiek: er is voor iedereen een leuk verblijf te vinden.

Ook meerdere nachtjes weg mogelijk

Wil je er liever twee of meer nachten op uit? In ons assortiment hebben we eveneens verschillende Bongo's voor een weekendje weg. Wat dacht je bijvoorbeeld van een unieke kasteelovernachting, wellnessovernachting of romantische citytrip? Onze hotels zijn zowel dichtbij als verder weg te vinden. Zo kun je onder andere overnachten in Amsterdam, Parijs, Antwerpen en verschillende andere Europese steden.

Hotelovernachting naar keuze

Met één Bongo geef je keuze uit tientallen nachtjes weg. De ontvanger geniet van een hotelovernachting op een locatie en datum naar keuze. Zo kiezen ze zelf hun favoriete hotel/locatie en de datum waarop ze willen gaan. Of dat nu volgende week of volgend jaar is, maakt daarbij niet uit: alle Bongo's zijn twee jaar geldig en gratis te verlengen.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.