Je winkelmandje is leeg

LUXE KERSTCADEAU

Verras met een luxe kerstcadeau

Soms mag het eens wat meer zijn dan een standaard cadeau: kerst is dan ook de gelegenheid bij uitstek om een luxueus cadeau te geven. Met een luxe kerstcadeau schenk je de ontvanger een ervaring om nog jaren van na te genieten. Wellness, gastronomie, avontuur of nog iets anders? Bongo heeft uiteenlopende mogelijkheden met een origineel thema voor iedereen. Bovendien worden alle partners zorgvuldig uitgekozen om een kwalitatieve ervaring te garanderen.

Een luxueus kerstcadeau voor een geliefde

Geef je een gastronomisch droomweekend met alles erop en eraan? Of denk je dat de ontvanger eerder te vinden zal zijn voor een citytrip Parijs of een kasteelweekend? Wat je ook kiest voor je partner, moeder, vader of vriend(in), ze zullen jouw kerstcadeau nooit vergeten. Ons aanbod omvat onder meer ontspannende wellnessweekends, hoogwaardige overnachtingen in binnen- en buitenland, diners in uitmuntende restaurants, unieke ballonvaarten en nog veel meer.

Genieten in luxe

Luxe betekent in alle rust en zonder zorgen kunnen genieten. Geef dit jaar een kerstcadeau om te ontsnappen aan het dagdagelijkse en om iemand in luxe te laten baden. Ken je iemand die het verdient om zich een dagje of weekendje koning of koningin te voelen? Neem dan gerust een kijkje en ontdek al onze Bongo's. Wij geven je met plezier cadeautips voor hem en voor haar.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.