Je winkelmandje is leeg

Een luxueuze ervaring om nooit te vergeten

LUXE CADEAU

ONTDEK HET ASSORTIMENT >

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

Een luxe cadeau met een cadeaubon van Bongo

Een luxe cadeau voor Valentijn? Een luxe geschenk voor het huwelijksjubileum van je ouders? Een origineel verjaardagscadeau? Voor elke gelegenheid is er een Bongo. Als je iemand alle drukte van het dagelijks leven wil laten vergeten en hen even in luxe wil laten baden, dan hebben wij cadeaubonnen voor ware luxe-ervaringen. Ontdek onze verschillende thema’s en vind een cadeau dat helemaal bij hen past.

Onze luxueuze geschenkideeën

Soms mag het eens wat meer zijn: ook al is het leuk om een klein en fijn cadeautje te krijgen, een luxecadeau krijg je maar af en toe. Dat betekent dan ook dat je er des te meer van geniet. Of het nu gaat om een hotelsuite, een sterrenrestaurant of een luxueuze wellnesservaring, de ontvanger van jouw geschenkbon zal zeker genieten.

Een luxe cadeau voor haar of voor hem

Zoek je een luxe cadeau voor een vrouw? Dan zal je haar zeker blij maken met een subliem etentje, een overnachting in een sterrenhotel of een heerlijk wellnessweekend. Als je een man wil verrassen met een luxe geschenk, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een “once-in-a-lifetime” belevenis, zoals skydiven of bungeejumpen, een gastronomisch weekend of een citytrip naar het buitenland. Ontdek de cadeaubonnen van Bongo en geef een luxueuze belevenis!

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.