Levering

Je kunt kiezen tussen verschillende leveringsmethodes om jouw cadeaubon te ontvangen.

Je kunt kiezen tussen levering via PostNL of op een UPS Access Point (afhaalpunt).

PostNL: je bestelling wordt bij jou thuis of op een ander leveringsadres geleverd.
USP Access Point: je selecteert een UPS-afhaalpunt in jouw buurt.

Een e-Bongo wordt via e-mail verstuurd.

Standaard- of expresverzending (1 tot 2 werkdagen):

De levering wordt verzorgd door PostNL en je ontvangt jouw pakketje binnen 1 à 2 werkdagen. Op feestdagen zijn er geen leveringen.

Bestelling vóór 13.00 uur op een werkdag: je hebt jouw pakketje de volgende werkdag in huis (PostNL levert ook op zaterdag).
Bestelling na 13.00 uur op een werkdag: het duurt 2 werkdagen voordat je jouw pakketje ontvangt (PostNL levert ook op zaterdag).
Bestelling tijdens het weekend: jouw pakketje wordt bezorgd op dinsdag.

Voor 1 of 2 bonnen hoef je niet aanwezig te zijn voor ontvangst. Bij een grotere bestelling is jouw aanwezigheid wel vereist.

Bij betaling met bankoverschrijving wordt je pakketje verstuurd nadat we jouw betaling ontvangen hebben. Reken dus 1 à 2 dagen extra voor de verwerking van de betaling door de bank.

UPS Access Point levering (2 tot 5 werkdagen):

Ben je overdag niet thuis of wil je jouw Bongo in alle discretie ontvangen? Via een levering met een UPS Access Point kan je jouw Bongo laten bezorgen bij één van de 575 UPS-afhaalpunten in Nederland.

Bestelling vóór 13.00 uur op een werkdag: jouw pakketje is na 2 werkdagen beschikbaar in het geselecteerde UPS Access Point.
Bestelling na 13.00 uur op een werkdag: je kunt jouw pakketje 3 dagen werkdagen later ophalen.
Bestelling tijdens het weekend: 3 werkdagen later zal je jouw pakketje ontvangen in het afhaalpunt.

Je zult per SMS of e-mail op de hoogte gebracht worden wanneer je Bongo in het UPS Access Point is aangekomen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om jouw Bongo af te halen, daarna zal je bestelling automatisch retour worden gestuurd.

Bij betaling met bankoverschrijving wordt je pakketje verstuurd nadat we jouw betaling ontvangen hebben.

Levering e-Bongo

Een e-Bongo wordt meteen verstuurd via e-mail. De e-voucher moet je downloaden vanuit de mail.

Bestelling vanaf € 35: jouw verzending is volledig gratis.
Bestelling onder € 35: je betaalt € 3,99 voor de verzending.

De verzending van een e-Bongo is gratis (een e-Bongo wordt via e-mail verzonden).

Wij leveren enkel in de Benelux. Als je graag iemand buiten de Benelux een belevenisbon schenkt, verwijzen we graag naar de site www.smartbox.com. De 8 landen die je hier kan selecteren werken samen binnen dezelfde groep als Bongo.

Ja, dat kan. Bij het invullen van de facturatiegegevens heb je de optie een ander leveringsadres toe te voegen. Op die manier kan je heel simpel je Bongo als cadeautje laten bezorgen. 

Momenteel kan je jouw pakketje nog niet zelf volgen, maar wij werken aan een systeem opdat dit in de toekomst wel lukt. Indien je de Bongo niet tijdig ontvangt, contacteer je best onze klantendienst. Zo kunnen we nagaan waar het pakket zich bevindt en zoeken we een gepaste oplossing.  

Indien je één of twee bonnen bestelde, past het pakketje doorgaans gewoon in de brievenbus.

Als je meer bonnen wilt bestellen, is het wel noodzakelijk dat er iemand deze in ontvangst neemt. Indien je niet thuis bent op het moment van de levering, laat PostNL een briefje achter met verdere instructies. Je kunt er dan voor kiezen om het pakket op te halen in een afhaalpunt (bijvoorbeeld een postkantoor of PostPunt in je buurt), of je kunt telefonisch een tweede thuislevering aanvragen. 

Als je een fout adres opgaf, kan je ons best zo snel mogelijk telefonisch contacteren. Als het pakket nog niet vertrokken is, kunnen we het adres nog aanpassen.

Is het pakket al vertrokken, dan wachten we tot het pakket retour komt en zenden we het opnieuw naar het juiste adres.

RUIME KEUZE Meer dan 15.000 belevenissen
MAKKELIJK OM VAN TE GENIETEN Met de exclusieve Bongo diensten
KWALITEITSVOLLE BELEVENISSEN 100% voortdurende selectie en evaluatie

BLIJF UP-TO-DATE

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte over onze acties en nieuwtjes.

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend verzameld door Smartbox Group Nederland om nieuwsbrieven en aanbiedingen van Bongo te versturen. Je kunt je op elk moment uitschrijven door op de 'Uitschrijven nieuwsbrief'-link te klikken, te vinden onderaan elke e-mail.

Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.