Je winkelmandje is leeg

Sportieve activiteiten te land: van paardrijden tot paintball

LANDACTIVITEITEN

ALLE ACTIEVE BONNEN >

Activiteiten te land voor iedereen

Weet je dat een familielid of vriend graag een bepaalde activiteit wil uitproberen, zoals met een quad rijden of kleischieten? Dan heb je meteen het perfecte cadeau voor hen! Een cadeaubon van Bongo bevat tientallen activiteiten te land. Kies voor een belevenis waar de ontvanger zijn of haar grenzen kan verkennen en zorg voor een dag of weekend om nooit te vergeten.

Een groot aantal activiteiten

Of de ontvanger nu een activiteit in zijn of haar buurt uitkiest of liever een nieuwe streek ontdekt en tegelijkertijd wat avontuur wil, Bongo heeft het allemaal. Een greep uit het aanbod: mountainbiken, klimmen, avontuurlijk parcours, paardrijden, paintball, karting ... Je kunt er zeker van zijn dat de ontvanger steeds iets vindt wat ze willen uitproberen! En zelfs als dat niet het geval is, kan de cadeaubon tot twee jaar na aankoopdatum gratis omgeruild worden. Bijvoorbeeld naar een andere avontuurlijke cadeaubon, zoals activiteiten te water of activiteiten in de lucht.

Geschenk voor verschillende gelegenheden

Op zoek naar een afstudeercadeau of verjaardagscadeau? Voor actievelingen is een cadeaubon met activiteiten te land zeker een voltreffer! Er zijn geschenkbonnen in verschillende prijsklassen en voor verschillende gelegenheden. Laat de Bongo bij je thuis leveren of bestel als e-Bongo en ontvang het meteen via e-mail.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.