Je winkelmandje is leeg

Hoera, een kleintje geboren!

KRAAMCADEAU

ONTDEK ALLE BONGO'S >

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

Op zoek naar een origineel kraamcadeau?

Vaak worden ouders overweldigd met tientallen kraamcadeautjes voor de pasgeboren baby: kleertjes, zilverwerk, knuffels, luiertaart en (heel veel) speelgoed. Daarom is het ook eens leuk om bij het geven van een kraamcadeau aan de ouders zelf te denken. De geboorte van een kleintje brengt veel geluk en liefde met zich mee, maar het vraagt ook veel van de ouders: korte nachten, hectische dagen en een volle agenda. Papa en mama hebben vaak hun handen vol aan de kleine spruit en tijd voor elkaar is dan soms schaars. Daarom is het heerlijk als ze er eens samen op uit kunnen, bij voorkeur op een datum naar hun eigen keuze, zodat ze een oppas kunnen regelen en in alle rust en vertrouwen de deur uit kunnen.

Het ideale geboortecadeau

Een Bongo is daarom het perfecte kraamcadeau voor ouders. De cadeaubon is twee jaar geldig, waardoor zij alle tijd hebben om een datum te prikken. Cadeautips voor moeder zijn bijvoorbeeld een droommassage of een gezellige high tea met een vriendin. Een cadeau-idee voor vader is wellicht een sportieve activiteit, zoals een rondrit in een Ferrari of gezellig borrelen met een vriend. Maar het leukste geschenk is natuurlijk een kraamcadeau waar ze samen van kunnen genieten. Een romantisch etentje, dagje naar de sauna of een nachtje logeren in een leuke stad.

Een cadeaubon voor de hele familie

Kunnen ze de kids echt niet missen? Dan zijn er ook Bongo's voor het hele gezin. De Bongo voor een familie-uitje geeft keuze uit 120 familie-uitjes voor twee of meer personen. Met de Bongo voor een heus familieweekend geef je keuze uit een weekendje weg voor vier personen in een kindvriendelijk hotel.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.