Je winkelmandje is leeg

Voor de huwelijksverjaardag van je ouders, grootouders of vrienden

HUWELIJKSJUBILEUM

ALLE CADEAUBONNEN >

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

VIER HET MET EEN MOMENT VOOR 2

Origineel cadeau voor een huwelijksverjaardag

Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor de huwelijksverjaardag van je ouders, grootouders of vrienden? Dan heeft Bongo hét cadeau bij uitstek! Binnen ons brede aanbod aan romantische huwelijkscadeaus vind je cadeaubonnen voor bijvoorbeeld een romantisch weekend, romantisch etentje of andere bijzondere belevenis voor twee.

Inspiratie voor een persoonlijk huwelijkscadeau

5, 10, 25 of 50 jaar getrouwd? Een huwelijksjubileum is een bijzondere mijlpaal. Met meer dan 35 cadeaus voor koppels vind je vast een mooi cadeau. Bij een huwelijksverjaardag komt het samenzijn op de eerste plaats, en dat begrijpt Bongo maar al te goed. Daarom helpen wij je graag met het vinden van een geschenkbon waarmee je het koppel een ontspannend moment schenkt in het binnen- of het buitenland. Ook als huwelijkscadeau voor een pasgetrouwd koppel is een Bongo een ideaal geschenk. Laat het bruidspaar (na)genieten met een bruiloftscadeau voor twee, zoals een ontspannen wellnessarrangement, dagje uit of heerlijk diner.

Huwelijksgeschenk naar wens

Verkiezen de ontvangers van je Bongo een andere bon in ons assortiment? Dan kan deze gratis omgeruild worden. Bovendien is de bon maar liefst 2 jaar geldig en is het mogelijk om je bon te verlengen, zelfs tot 6 maanden na het verstrijken van de geldigheidsdatum. Zo kan het koppel gebruikmaken van de bon op het meest geschikte moment.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.