Je winkelmandje is leeg

Laat het bruidspaar samen genieten!

HUWELIJKSCADEAU VOOR TWEE

KIES JOUW BONGO >

Origineel huwelijkscadeau voor twee

Laat het bruidspaar (na)genieten met een huwelijkscadeau voor twee: een romantisch weekendje weg, ontspannen met een wellnessarrangement, dagje uit of heerlijk diner. Iedere bon bevat een ruim aabod aan activiteiten en locaties en het bruidspaar kan zelf de datum kiezen waarop ze de Bongo willen gebruiken. Op zoek naar een cadeau voor een huwelijksjubileum? Ook dat vind je bij Bongo!

Een trouwcadeau om nooit te vergeten

Een huwelijk is een bijzondere gelegenheid om bij aanwezig te mogen zijn. Een trouwcadeau mag dan ook zeker iets speciaals zijn. Bij voorkeur iets waar het bruidspaar samen van kan genieten. Bij Bongo vindt je altijd een leuk cadeau voor een koppel: van een romantisch weekendje weg of eten in een sterrenrestaurant tot avontuurlijk bungeejumpen. Verras het pasgetrouwde stel met een belevenis die bij hen past en geef een uniek huwelijksgeschenk dat hen een blijvende herinnering bezorgt.

Maak jouw huwelijkscadeau uniek

Een geschenkbon van Bongo wordt bezorgd in de vorm van een wit en luxe doosje met daarin een voucher en boekje. Het bruidspaar kan met één bon kiezen uit tal van activiteiten en ze bepalen zelf de datum waarop ze de bon willen gebruiken. Je kunt jouw Bongo ook in een mooie verpakking laten steken én een gratis kaartje toevoegen met jouw persoonlijke tekst. Zo maak je eenvoudig een uniek huwelijkscadeau van jouw cadeaubon.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.