Je winkelmandje is leeg

GOEDKOOP KERSTCADEAU


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

Een persoonlijk cadeau hoeft niet veel te kosten

Heb je een 'secret santa'-event op je werk? Of zoek je een kerstcadeautje voor een kennis? Een mooi cadeau hoeft niet veel te kosten. Met een cadeaubon van Bongo geef je een originele belevenis. Onze geschenkbonnen zijn zowel beschikbaar in specifieke thema's, zoals overnachtingen, gastronomische ervaringen, wellness en sportieve activiteiten, als een combinatie van verschillende soorten belevenissen. Je kunt dus altijd een persoonlijk cadeau geven, zelfs als je niet precies weet wat de ontvanger het liefst heeft!

Een mooi cadeau tegen een lage prijs

Herinneringen zijn onbetaalbaar. En met een Bongo geef je precies dat: herinneringen van een mooie dag. Of de ontvanger van je cadeaubon nu van een lekkere lunch, een actief dagje uit of een gelaatsverzorging houdt, er zijn cadeaubonnen voor iedereen. Laat je hem of haar in actie schieten? Of is hij of zij eerder te vinden voor ontspanning? Jij kiest én hij of zij kiest! Want jij kiest de cadeaubon en zij kiezen de activiteit en de locatie: een leuke ervaring voor iedereen dus.

Een cadeaubon voor hem en voor haar

Een klein cadeautje voor hem of voor haar? Laat je inspireren door het assortiment van Bongo en kies een cadeaubon waarvan ze zullen genieten. Onze geschenkbonnen zijn speciaal samengesteld met originele activiteiten. Bovendien kan de ontvanger de Bongo-bon eenvoudig omruilen en verlengen.

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.