Je winkelmandje is leeg

Logeren en dineren

GASTRONOMISCH WEEKEND

ALLE OVERNACHTINGEN >

Geniet van een gastronomisch weekend

Lekker eten en goed slapen: meer hebben we soms niet nodig om helemaal gelukkig te zijn. Deze cadeaubonnen combineren een heerlijk etentje met een overnachting in stijl. In sommige bonnen wordt zelfs aan het ontbijt gedacht! Een gezellig weekendje met een diner en overnachting in eigen streek of een waar gastronomisch droomweekend? Dankzij Bongo is het allemaal mogelijk.

Een gastronomisch weekend voor elke gelegenheid

Als cadeau voor een vriend of familielid of als romantisch weekend voor jou en je partner: een gastronomisch weekend zal ongetwijfeld in de smaak vallen. De ontvanger kiest zelf waar en wanneer hij of zij gebruik wil maken van de geschenkbon. Omdat wij groot belang aan de belevenis hechten, maken wij een selectie van gevarieerde hotels en restaurants.

Maak een weekendje weg compleet met een heerlijke maaltijd

Onze cadeaubonnen bevatten alle ingrediënten voor een heerlijk weekendje weg. Wil je een last-minute nachtje weg met diner plannen? Of ben je op zoek naar een cadeau en kan je de ontvanger niet persoonlijk bezoeken om een Bongo af te geven? Kies dan voor een e-Bongo: het duurt slechts enkele seconden voordat je de geschenkbon in je inbox ontvangt.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.