Je winkelmandje is leeg

Een unieke rijervaring voor autoliefhebbers

CADEAUBON RIJDEN

ALLE ACTIEVE BONNEN >

Cadeaubon voor sportieve rijervaring

Je kent vast wel iemand die gek is van alles wat wielen heeft. Waarom niet verrassen met een belevenis waar snelheid centraal staat? Voor een verjaardag, een speciaal cadeau voor hem of gewoon zomaar: het is een unieke ervaring die de ontvanger van je geschenkbon niet snel zal vergeten. Je kunt de cadeaubon persoonlijk afgeven in een mooi doosje of per e-mail versturen.

Cadeaubon voor motor- en autofanaten

Laat je inspireren door onze cadeaubonnen. Van een antislipcursus tot een Vespatour, er zijn verschillende mogelijkheden in alle regio’s. Een Bongo is twee jaar geldig en kan kosteloos omgeruild worden. Zoek je een uniek cadeau voor vrienden en familie, dan is sensatie verzekerd met een Bongo voor rijden. Ontdek eveneens onze andere avontuurlijke geschenkbonnen.

Autorijden met een Porsche, Ferrari of Lamborghini

Voertuigen oefenen een grote aantrekkingskracht uit, zeker als het een snelle, krachtige en stijlvolle Porsche, Ferrari of Lamborghini is. Wil je eens een speciaal voertuig uitproberen of zoek je een originele belevenis voor je man, vriend of vader? Ook unieke activiteiten, zoals karting, indoor quad en zelfs met een tank rijden, zijn te vinden in onze cadeaubonnen. Laat je inspireren en bekijk onze Bongo’s.


2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.