Je winkelmandje is leeg

Geef een wellnessarrangement cadeau

DAGJE WELLNESS

ALLE WELLNESSBONNEN >

Kies zelf een wellnesshotel

We hebben verschillende Bongo's die recht geven op een compleet wellnessweekend. Deze cadeaubonnen voor wellness zijn er van fijn tot super exclusief. Met één Bongo geef je keuze uit tientallen wellnesshotels in Nederland en België. De ontvanger van je cadeau spendeert 1 of 2 nachten in een van de klassehotels, waar hij of zij gebruik kan maken van alle wellnessfaciliteiten.

Bon voor een dagje wellness

Heerlijk naar de sauna, een ontspannen massage of een beautybehandeling? Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeauhuwelijkscadeau of cadeau voor Moederdag, een cadeaubon van Bongo is ideaal voor elke gelegenheid. Je kent vast wel iemand die wat ontspanning kan gebruiken. Je kunt kiezen uit diverse wellnessbonnen om cadeau te geven, waaronder een klassiek dagje sauna, een weldoende massage, diverse wellnessovernachtingen en beautybehandelingen. Je geeft al een wellnessbon vanaf € 24,90.

Waarom een cadeau om te ontspannen?

In deze drukke tijden is het heerlijk om er even tussenuit te zijn en écht te ontspannen. Om lichamelijk én geestelijk zo gezond mogelijk te blijven, is het belangrijk om regelmatig tijd te maken voor ontspanning. Je lichaam is goed bestand tegen kortdurende stressreacties, maar om te voorkomen dat stress chronisch wordt, met alle nare gevolgen en gezondheidsklachten van dien, is het belangrijk te zorgen voor de nodige ontspanningsmomenten. Met een Bongo geef je iemand precies dat cadeau.

+ Toon Meer

2 Jaar Geldig
Gratis Omruilen
Gratis Verzending v.a. €35

ALLE ACTIVITEITEN

Lijstweergave

Sluiten
Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Sluit deze melding
Sluiten

Vul hier jouw e-mail in om op de hoogte gebracht te worden wanneer de Bongo #BONGO# terug beschikbaar is.